Roztrhané džíny - trend, který bude vaše matka nenávidět

Tagy:  Roztrhané džíny, American Eagle, trend jaro 2011

Sponzorované odkazy:

Roztrhané džíny - trend, který bude vaše matka nenávidět

Tento trend byl velmi oblíbený v 80. a 90. letech. Protože kolekce J/L 2011 jsou inspirované i těmito léty, přichází k vám v J/L trendech i roztrhané džíny.

Druhy

American EagleAmerican Eagle

Úzké roztrhané džíny

Nejvíce populární jsou úzké roztrhané džíny, protože krásně zvýrazní dokonalou postavu.

Boyfriend roztrhané džíny

Širší střih, volnější look, to jsou dámské boyfriend jeans. Letos navíc přichází s mnohem více onošeným vzhledem – oprané a roztrhané.

Roztrhané Boot-Cut džíny

Skvělý střih, který díky lehce rozšířeným nohavicím ve spodní části, dokáže kompenzovat širší boky. Pokud se pyšníte navíc vosím pasem, použijte vršek s větším límcem, který váš pas ještě více zvýrazní. Nezapomeňte ale na to nejdůležitější, džíny musí být roztrhané, jinak letos nebudete IN.

California lookCalifornia look

Které jsou ty pravé

Dozvěděly jsme se, že roztrhané džíny můžeme sehnat v různých variantách. Které jsou ale ty pravé pro vás? Štíhlé dívky si mohou dovolit „Slimky“, dívky s větším pozadím by se jim ale měly vyhnout, protože tento střih vám pozadí ještě více nafoukne.

Pokud chcete casual look, jděte do skinny jeans s maximálním roztrháním, na druhou stranu, pokud toužíte po sexy vzhledu na večerní událost, pak minimální roztrhání bude to pravé pro vás.

Zde je roztrhání umístěno na kolenou, vy se ale umístění tohoto roztrhání snažte vyhnoutZde je roztrhání umístěno na kolenou, vy se ale umístění tohoto roztrhání snažte vyhnout

Vhodné umístění roztrhání je po celé délce nohavic. Snažte se vyhnout roztrhání v blízkosti zadní kapsy a na kolenou, tam se díry můžou začít brzy nebezpečně zvětšovat.

Nejlepší barva a materiál

Roztrhané džínyRoztrhané džíny

I když třeba preferujete černou barvu (protože zeštíhluje a zkrátka proto, že si myslíte, že vám sluší), v tomto případě dejte přednost raději barvě modré. Jestli se ale černé barvy nechcete vzdát, zkuste ji nahradit hodně tmavou modrou. Na rozdíl od klasického denimu, můžete experimentovat s bavlnou a strečem, pro větší komfort.

Jak nosit roztrhané džíny

Vanessa HudgensVanessa Hudgens

Na výlet nebo na nákupy se hodí roztrhané džíny s volným ležérním topem.

Dotek noblesy získáte v bílém tričku a saku. Z doplňků jsou skvělé kovové náramky a řetězy.

Snažte se, aby roztrhané džíny nevypadaly kýčovitě, takže nepoužívejte příliš mnoho doplňků.

Roztrhané džíny vypadají nejlépe s boty na podpatku.

Zvažte, zda jsou roztrhané džíny vhodné pro událost, na kterou se chystáte. Rozhodně si je nikdy neoblékejte na formální oběd a tam kde se vyžaduje elegantní oblečení.

Skvělé kombinace – modrá barva doplněná neutrální hnědouSkvělé kombinace – modrá barva doplněná neutrální hnědou

Článek Roztrhané džíny - trend, který bude vaše matka nenávidět byl publikován 16. března 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...