Vans, to není jen boardová móda pro mladé

Tagy:  Vans, móda, značky, oblečení, sportovní oblečení, boarding

Sponzorované odkazy:

Vans, to není jen boardová móda pro mladé

Americká značka Vans se prozatím zabydlela především v šatnících mladých lidí, kteří se aktivně věnují snowboardingu nebo skateboardingu. Nabídka oblečení, bot a doplňků je však mnohem univerzálnější.

Vans, značka z Nového světa

Značka Vans byla založena už v roce 1966 v Kalifornii. Nejvíce se společnost proslavila botami, a to snowboardovými, skateboardovými, BMX botami a botami pro surfaře. Jednoznačně nejznámější jsou však klasické „sneakers“ modely, plátěné boty v mnoha provedeních. V sortimentu nalezneme také oblečení a chybět nemohou ani doplňky. I přesto, že značka na první pohled nevypadá zajímavě pro ty, kteří „boardům“ neholdují, vyplatí se do kolekcí Vans občas nahlédnout. Nabízejí totiž řadu modelů vhodných pro neformální oblékání. Trička, džíny, ale třeba i bundy jsou zářným příkladem.

Mladá móda od Vans

Vans nabízí zejména uvolněné, pohodlné kousky, které zapadnou do šatníku všech, kteří preferují neformálnost. Typická je pro ně zejména pohodlnost, jednoduchost. Tlumenou barevnou škálu vždy doplňují modely ve výraznějších odstínech. Trošku odvázanosti naopak najdeme třeba u ponožek. Vzory, kontrasty i kostkování, přesně to je pro ně typické.

Móda pro slečny a dámyMóda pro slečny a dámy

Dámské bundy Vans

Jedna z věcí, která se Vans skutečně povedla, je kolekce bund. Zdaleka totiž nejsou použitelné jen pro sportování, vzít si je můžeme kamkoliv. Některé modely jsou totiž spíše městského stylu, jsou výborně kombinovatelné a dobře se vypořádají s velmi nízkými teplotami.

Univerzální bundy od VansUniverzální bundy od Vans

Authentic a spol

Vans se proslavil hlavně díky široké nabídce bot. Naprostou klasikou jsou plátěné Authentic, které konkurují konverskám. V dnešní době jsou doplněny spoustou dalších modelů v podobném duchu. Vybrat si díky tomu můžeme třeba boty s leopardím potiskem, nejrůznějšími barevnými printy, variantu klasickou nebo kotníčkovou.

Klasika od VansKlasika od Vans

Třešnička na dortu- doplňky

Doplňky jsou třešničkou na dortu a u Vansu to platí minimálně dvojnásob. Zatímco oblečení bylo často spíše nenápadnější, doplňky dostaly do vínku větší porci barev a více hravosti. Jsou díky tomu výraznější a mnohem zajímavější.

Široká nabídka doplňkůŠiroká nabídka doplňků

Vans a komunikace se zákazníky

Společnost komunikuje se svými zákazníky více, než tomu bývá zvykem. Jejich webové stránky přinášejí pravidelně nové informace nejen o produktech, ale i o spoustě dalších témat. Publikuje třeba také videa či hudební soubory, v zahraničí pak pořádá i různé akce.

Článek Vans, to není jen boardová móda pro mladé byl publikován 4. dubna 2011 v 00.00 v rubrice Značky. Autorem článku je Pavla Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...