Jarní kožené bundy se těší čím dál větší oblibě

Tagy:  kožená bunda, jarní trend, letošní hit

Sponzorované odkazy:

Jarní kožené bundy se těší čím dál větší oblibě

Kožené oblečení bude vždy představovat spolehlivou investici, které vrátí v dokonalém vzhledu a kvalitě. Kožené bundy jsou univerzální a dají se nosit na různé příležitosti, pokud jsou správně spárovány. Zřídka kdo se obléká do kůže od hlavy až po paty, protože mnohem lépe vypadá samostatně v kombinaci s denimem, květinovým vzorem a dokonce i s volánky.

BareneysBareneys FarrahFarrah

Při výběru kožené bundy se mnoho žen drží klasického typu. Proč nezkusit něco extravagantnějšího a trochu se odlišit? Třeba motorkářská bunda s úzkými džíny a balerínami nebo s kalhoty do zvonu, blůzou a boty na platformě. Pokud se však chcete držet za každou cenu klasických modelů, nebudu vám nic vymlouvat, protože jak všechny dobře víme, správné doplňky dokážou divy. Proto pro změkčení vzhledu využijte romantické šaty, klidně i dlouhé nebo šortky a nízké boty. A nyní zmíněné doplňky, výborně vypadá dlouhý náhrdelník a další něžné doplňky, které položíte do kontrastu s drsným vzhledem bundy.

MirabellaMirabella TopshopTopshop

Mnoho návrhářů při vytváření kolekce na chladnější období má tendenci hledat inspiraci v nadčasových materiálech, které jsou elegantní, poskytují teplo a příjemný pocit. Kůže je jedna z předních materiálů na jejich seznamu. Následujte jejich ideu a dopřejte svému šatníku další trendy kousek.

Vytváření outfitu

Elegantní městský outfit

Pokud jste vyčerpaly všechny nápady jak sestavit svůj další ležérní a zároveň šmrncovní outfit, zkuste koženou bundu s úzkými džíny a boty na klínku. Vytříbený městský outfit v kožené bundě doplňte šátkem s třásněmi v odpovídajícím odstínu a malou stylovou kabelkou zavěšenou na předloktí. Báječnou tečkou můžou být doplňky ve vlasech.

Elegantní městský outfitElegantní městský outfit

Outfit z let 80.

Outfit inspirovaný elegantním spojením šatů a kožené bundy bylo v 80. letech velmi populární. Základem vám bude kožená bunda, květinové šaty a široký pásek. Hnědá kůže je stejně dobrá jako černá a navíc je jí světlejší alternativa velmi sluší blondýnkám. Vytříbený smysl pro módu ukážete prostřednictvím vhodně zvolených doplňků, v elegantních lodičkách a kabelce s třásněmi.

Outfit z let 80.Outfit z let 80.

Outfit v bohémském stylu

Turecké kalhoty s květinovým potiskem jsou jedním z nejkontrover­znějších trendů této sezóny. Pokud si na ně netroufáte, ale boho styl milujete, oblečte si úzké kalhoty, zastrčte je do kotníčkových bot a hlavně nezapomeňte na bílou koženou bundu. A protože už se sluníčko začíná hlásit o slovo, nasaďte si velké kulaté sluneční brýle.

Outfit v bohémském styluOutfit v bohémském stylu

Článek Jarní kožené bundy se těší čím dál větší oblibě byl publikován 30. března 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...