Jak nosit krátkou jarní bundu

Tagy:  krátká bunda, krátká džínová bunda, krátká kožená bunda, trendy 2011

Sponzorované odkazy:

Jak nosit krátkou jarní bundu

S jarem přichází i teplé počasí, které vybízí k odložení teplých svršků, bez nichž je nám ale zima. Zvolte zlatou střední cestu – krátkou bundu, která je pro takovéto počasí nejvhodnější. Já vás nyní naučím jak tento stylový doplněk nosit a kombinovat, není to nic těžkého.

Pořídit si krátkou bundu je velmi prozíravé, protože tento stylový univerzální doplněk můžete kombinovat s mnoha styly, které již vlastníte ve svém šatníku. Navíc je tato bunda perfektní prostředek jak pracovat se svými proporcemi a siluetou těla. V první řadě dokáže prodloužit horní část těla nebo nohy a také umožní přesunout pohled okolí na štíhlý pas nebo výrazný dekolt.

Kalhoty

ArkisArkis Ann DemeulmeesterAnn Demeulmeester

Návrháři si zamilovali krátké bundy a hedvábné kalhoty a opravdu, tato kombinace vypadá přímo skvostně. Pro ty, které rády experimentují, mám neodolatelný typ: dlouhé hedvábné kalhoty, hedvábný top a krátkou koženou bundu – vše v jedné barvě, k tomu si nezapomeňte obout lodičky na vysokém podpatku. Naopak ležérnější vzhled získáte v džínách a krátké kožené bundě nebo v krátké džínové bundě a černých kalhotách (nekombinujte více džínových kousků). V tomto případě nahraďte boty na podpatku botami na klínu.

Šaty

Herve LegerHerve Leger Matthew Williamson – přírodní barvyMatthew Williamson – přírodní barvy Matthew Williamson – šaty s květinovým potiskemMatthew Williamson – šaty s květinovým potiskem Oscar de la RentaOscar de la Renta

Jak jsem se již výše zmínila, krátká bunda je neuvěřitelně univerzální, proto si ji můžete obléci i na vaše oblíbené šaty. Velmi pěkně vypadá jak s krátkými, tak s dlouhými šaty. Obléci ji můžete jak na šaty flitrové, tak i květinové nebo jinak vzorované, důležitá je ale materiál bundy. I v tomto případě se musí dodržovat základní pravidla kombinování.

Šortky a sukně

PhiPhi Y-3Y-3

Dokonce i k sukni nebo šortkám si můžete obléci krátkou bundu, jen pozor, abyste při sestavování svého outfitu netvořili „poloviny“ – ty jsou nudné. Pokud krátká bunda tvoří 1/3 outfitu, pak by sukně měla tvořit přibližně 2/3 outfitu. Pracovat můžete jak s materiálem, tak i s barvami. Krátká bunda v elegantním stylu výborně doplňuje business šortky a lodičky v chanel stylu.

Krátká bunda je jedním s trendy prvků pro jaro a léto 2011, je vynikající volbou v teplém počasí, přichází v mnoha různých stylech a barvách, tak na co ještě čekáte? Stačí si jen vybrat, ale v každém případě si musíte alespoň jednu koupit. Sluší každé postavě a navíc budete trendy, to se v našem holčičím módním světě cení.

Článek Jak nosit krátkou jarní bundu byl publikován 4. května 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...