Péřové bundy - do města i na hory jako ideální společník

Tagy:  zima, bunda, péřová bunda, dámská móda, móda, trendy, eshop, e-shop

Sponzorované odkazy:

Péřové bundy - do města i na hory jako ideální společník

Zima dokáže být velice krutá a v mnoha případech si s kabátkem bez podšívky nevystačíte Ideální volbou, jak vypadat stylově a zároveň být neustále v teple je koupě pravé péřové bundy. Bunda z pravého peří je skvělou volbou do města na procházky i nákupy, na běžné denní nošení, ale také na hory, kde ji opravdu oceníte. Podívejte se na výběr těch nejlepších péřových bund, které udělají radost vám, ale také jako Vánoční dárek.

Převládají ve vašem šatníku doposud spíše tmavé barvy nebo dokonce šedá? Pak vsaďte pro letošní rok na světlejší odstín, který vás příjemně rozzáří a pro chladné zimní dny je jako stvořený. Béžová nebo světle růžová péřová bunda je trefou do černého. Sehnat ji můžete na e-shopu NORDSTROM.COM za skvělých 8 977 korun.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

Jestli nějaká barva dokonale reprezentuje zimu, pak je to rozhodně bílá. Ta by ve vašem zimním šatníku neměla nikdy chybět a pokud jste si ještě nepořídili bílou zimní bundu, pak nastal ten pravý čas pro její koupi. Bílá péřová bunda je skvělou variantou především na hory, kde se stanete královnou sjezdovky. Cena této bundy je k doptání v e-shopu BERGDORFGOODMAN­.COM.

Autor: BERGDORFGOODMAN.COMAutor: BERGDORFGOODMAN.COM

Péřové bundy mohou být sportovnějšího rázu, ale také elegantnější, které se skvěle hodí do města nebo do práce na běžné denní nošení. Máte již výbavu na lyže kompletní a spíše potřebujete elegantní a luxusní kabát ke kostýmu nebo šatům? Pak se podívejte na novou kolekci e-shopu BLOOMINGDALES:COM, kde najdete tento skvostný kousek za cenu 19 899 korun.

Autor: BLOOMINGDALES:COMAutor: BLOOMINGDALES:COM

Preferujete výrazné modré barvy a světlé odstíny ani jednoduchá černá vám nic neříkají? Pak byste si rozhodně měli pořídit krásnou modrou péřovou bundu, ve které se budete cítit jednoduše skvěle. Modrá sluší jak brunetkám, tak blondýnkám a dokonce se světlou pletí budete v tomto odstínu skvěle vynikat. Pořiďte si tento kousek na e-shopu JOHNLEWIS.COM, a to již za senzační cenu 3 790 korun.

Autor: JOHNLEWIS.COMAutor: JOHNLEWIS.COM

Jestli je něco opravdu v kurzu, pak to jsou rozhodně výrazné metalické barvy. Zlatá, stříbrná, metalická, měděná nebo bronzová. To všechno jsou odstíny, jejichž koupí a nošením nic nezkazíte a obzvláště ne letošní zimu. Zapomeňte na nic neříkající a nevýrazné kousky a obstarejte si stříbrnou péřovou bundu. Ta vám ve vypasovaném střihu dokonale sedne a vy se budete cítit jednoduše skvěle. Její cena je navíc na e-shopu ZULILY.COM příjemných 4 188 korun.

Autor: ZULILY.COMAutor: ZULILY.COM

Článek Péřové bundy - do města i na hory jako ideální společník byl publikován 11. prosince 2016 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...