Diskuse ke článku Rieker – boty, co mají jméno

Rieker pro celou rodinu

Napsal/a: Jája

Přidáno: 26.10.2011 09.48

Odpovědět

Snad nejlepší a cenově pro nás dostupné boty

Nekvalitní boty značky RIEkER

Napsal/a: bar.ji@seznam.cz

Přidáno: 29.12.2011 16.31

Odpovědět

Varuji všechny uživatele, aby nekupovali boty značky RIEKER!! Bohužel, není to kvalitní obuv! Koupila jsem si kotníčkové dámské boty, které propouštějí vlhkost! Reklamace nebyla uznána jako oprávněná, neboť zvolená technologie, která má být vhodná pro kvalitu obuvi, nezaručuje sucho v botech! Takže v antistresové obuvi zažívám velké stresy, neboť mám stále vlhko v botech!!!!!!

Nekvalitní zimní boty

Napsal/a: grafma@seznam.cz

Přidáno: 03.01.2012 21.38

Odpovědět

Varuji všechny , aby si nekupovali zimní boty, u kterých je svrchní část přišitá k podešvi, stačí půl cm sněhu a během deseti minut máte mokré nohy, vlhko prostupuje švy okamžitě, v obyčejných keckách bych na tom byla lépe, četla jsem více shodných názorů.Boty stály 1400.Zimní boty, které nemůžete v zimě nosit.Marie

Nekvalitní boty Rieker

Napsal/a: Rata

Přidáno: 17.02.2012 14.19

Odpovědět

NEkupujte si boty Rieker. koupil jsem si domácí obuv značky Rieker. Značka to levná není (bačkory = 1000 Kč). A bohužel to není obuv ani kvalitní, prochodili se za 6 měsíců. horší než žabky z tržnice. I neváhal jsem a reklamoval. Výsledek reklamace: boty jsou opotřebované (sic!). Obrátil jsem se tedy na výrobce s otázkou, zda je normální, že boty se běžným nošením zničí za 6 měsíců. A odpověď? velmi slušnou formou odpověděli: áno, boty se zničí. A váš problém nás nezajímá. Takže jsem se naštval. Nekupujte si boty Rieker: jsou to předražené šmejdy.

Boty Rieker,do kterych teče...

Napsal/a: michalokapal@seznam.cz

Přidáno: 17.04.2012 20.35

Odpovědět

Taky jsem si koupil zimni kotniíkové BOTY Rieker antistres ješte v lednu,ale neochránili mne pred stresem ze zjištení,že po asi 2minutové chúzi včera v dešti mám mokro v botech.A to jsem je v zime ani nenosil,až ted.Dnes jsem je byl reklamovat a prodavačka mne hned upozornila,že výrobce reklamaci neuzná,mnel jsem je prej impregnovat i když jsou nové.Do krabice v obchode vhodí lísteček s upozornením,že „žádna kožená obuv není nepropustná vode“ a tím pádem už neuznávají reklamace na vlhko v botech i když do bot teče.Tak co s tím?Nemela by se tím zabývat obchodní inspekce?

Rieker - nekvalitni a drahe

Napsal/a: Ales

Přidáno: 05.04.2013 07.19

Odpovědět

Letos jsem si chtel doprat kvalitni zimni boty a tak jsem nekoukal na cenu a poridil Rieker „s membranou“. Byly to zatim nejdrazsi a nejnekvalitnejsi boty co jsem kdy mel. Po mesici noseni se prodrelaa vystelka v patni casti. Prvni zimni boty, ve kterych mi byla zima i kolem nuly. Reklamace nebyla uznana s oduvodnenim „nepouziti lzice, prstu pri nazouvani, nespravna velikost bot“. Ani jedno neni pravdive.

Rieker

Napsal/a: Jana

Přidáno: 01.06.2013 23.02

Odpovědět

Bohužel jarní/podzimní vyteplené uzavřené, vycházkové boty Rieker mě velice zklamaly. I přesto, že jsem si je, dle instrukcí prodavačky hned po nákupu dvakrát pečlivě naimpregnovala, tak mi do bot i při slabém dešti teče. Při silném dešti v nich přímo plavu. Reklamaci mi neuznali s tím, že to je normální !!!!! Tak normální to asi bude jen u bot Rieker. U jiných bot jsem se s tím nesetkala a doufám, že ani nesetkám. Přijde mi nehorázné, tvrdit lidem, že je normální, když do takových bot za 1600,–. teče voda. Prodavačka se mi navíc snažila ještě vnutit nějaký další impregnační prostředek. Tím mi to potřela i v obchodě, ale bohužel také nezafungoval..

Kozačky

Napsal/a: JohankaDl

Přidáno: 22.12.2015 19.19

Odpovědět

Osobně jsem vždycky spokojená s kozačkama od Tommyho Hilfigera, letos jsem si pořídila tyto eobuv.cz/kozacky-ve-vojenskem-stylu-tommy-hilfiger-billie-17a-fw56819945-black-990.html :)

Rieker

Napsal/a: Marketa

Přidáno: 05.02.2016 14.36

Odpovědět

Ja jsem si koupila boty od Rieker a asi tak mesic bylo vse ok, ale pak i pri sebemensim desti mi do nich nehorazne pres svy tece. V obchode mi rekli, ze je to normalni :( boty staly 2200,– a muzu je nosit asi jen pri vynaseni odpadku a jeste k tomu musi byt uplny sucho.

Rieker

Napsal/a: Monika

Přidáno: 11.06.2016 18.36

Odpovědět

Kozačky od firmy Rieker jsem nosila velmi málo Začaly se mi houpat podpatky a prolamovat usen na nártu. Reklamace zamítnuta s tím,že obuv je v pořádku a že jde o spekulativní chování. Velmi mne to urazilo. S určitostí toto předám právníkovi. Kozačky stály 2000Kč. S takovýmto přístupem mne firma RIeker velmi zklamala a myslím ,že nejsem sama. Od tohoto výrobce si již více obuv nekoupím !

Diskuze k článku

Aktivní odkazy nejsou v komentářích povoleny