Rieker – boty, co mají jméno

Tagy:  boty, obuv, Rieker, kozačky, pantofle, sandále

Sponzorované odkazy:

Rieker – boty, co mají jméno

Sehnat kvalitní obuv v dnešní době je skutečně oříšek. Přitom právě boty a jejich kvalita se často odráží na lidském zdraví.

Rieker obuv

Rieker je značka obuvi, která si mezi klienty vybudovala velmi dobré jméno. Pochází původně z jižního Německa, dnes má však své sídlo ve Švýcarsku. Mnohé překvapí dlouhá historie firmy, která se píše již od roku 1874. Po dlouhou dobu to byla rodinná firma, kde se střídala jedna generace za druhou. Během dlouhých desetiletí nasbírali mnoho zkušeností, díky nimž mohou dnes vyrábět obuv těchto kvalit. Nesnaží se dostat mezi rychloobrátkové zboží, stále se drží osvědčených postupů i přesto, že konkurence volí snižování nákladů. Díky tomu jsou boty Rieker vhodné i na delší nošení, nedeformují nohu a minimalizují dopad na lidskou páteř. Také co se týče životnosti, je značka dobrou volbou. Nejedná se totiž o obuv použitelnou pouze několik měsíců.

Klasika v novém

Každý si jistě všiml, že výrobky značky Rieker se od ostatních odlišují. Mají svůj specifický design. I přesto se však najde mnoho modelů, které se přibližují klasice. Černá kůže, střízlivější zpracování a tvar boty umožňuje její univerzální použití. Nemusíme mít tedy strach vzít si takové boty i do práce.

Téměř klasická obuvTéměř klasická obuv

Na léto jak dělané

Mnoho žen má v teplých měsících problém s nedostatečnou prodyšností bot. Špatné vlastnosti boty ještě umocňuje použití materiál. U bot Rieker se tohle asi nestane, kromě kvalitních materiálů také dbají na celkovou prodyšnost. Proto se setkáme u letních bot s perforacemi či využitím pásků. Noha se tak jednak tolik nepotí, vlhkost ale také může odcházet. V takových botách je mnohem lépe, také se ale minimalizuje riziko vzniku plísní.

Nejen na léto s pohodlným odvětrávánímNejen na léto s pohodlným odvětráváním

Sportovní modely

Ve stylu Rieker nalezneme i sportovnější modely vhodné na vycházky či do přírody. Design je ale podstatně zajímavější než u obyčejné sportovní obuvi.

Sportovnější modelSportovnější model

Pohodlné sandály

V parných dnech jistě oceníme nabídku sandálů. Jsou pohodlné, zákazníci si zejména pochvalují kvalitu stélek. Vybírat můžeme z široké řady modelů, některé jsou sportovnější, jiné vynikají šmrncovním zdobením.

Sandály do teplého počasíSandály do teplého počasí

Stylové pantofle

Další variantou do teplého počasí jsou pantofle. Jsou designově velmi podobné sandálům. Mnohé ženy ocení modely s lehkým klínkem.

I nazouváky mohou být pohodlnéI nazouváky mohou být pohodlné

I na zimu Rieker boty

Rieker zásobuje zákazníky celoročně, v jeho kolekcích tedy nemohou chybět ani kozačky. Jejich design nahrává jejich vysoké nositelnosti.

Ani kozačky nechybíAni kozačky nechybí

Článek Rieker – boty, co mají jméno byl publikován 19. dubna 2011 v 00.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Pavla Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (10).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...