Trendy kotníková obuv pro letošní zimu: Kde ji pořídit?

Tagy:  Trendy dámská kotníková obuv z nabídky Robelshoes.cz

Trendy kotníková obuv pro letošní zimu: Kde ji pořídit?

Pokud lze nějakou obuv považovat za skutečné must-have podzimního a zimního šatníku, pak je to jednoznačně ta kotníková, kterou unosíte od podzimu do jara. Jaké modely budou letos nejvíce trendy a s čím je nosit?

Kotníková obuv jako základ dámského botníku

Tzv. kotníky, jak se těmto botám často přezdívá, mohou mít celou řadu podob. Ať už zrovna sháníte černou variantu, modely na podpatku nebo pár s kožešinou, neměla by vám uniknout nabídka Robelshoes.cz, která přináší dámské kotníkové boty pro všechny příležitosti! Těšit se můžete na značky jako Robel, Rieker, Bugatti, Marco Tozzi, Mustang, Gant a mnoho dalších.

https://www.robelshoes.cz/…-41-001-blk/

Kotníky mají tu výhodu, že se skutečně hodí pro jakýkoliv fashion styl. A tak nezáleží na tom, zda dáváte přednost sportovní, elegantní, formální či basic módě, jelikož boty ke kotníkům lze obout téměř ke všemu. Pouze stačí zvolit vhodný model.

https://www.robelshoes.cz/…45-tabasued/

Jaké páry budou letos trendy?

Boty kotníky si již několik sezon drží pozici nejžádanějších dámských bot. Proto také módní designéři a návrháři neustále dopřávají této obuvi nový a nový rozměr, aby i nadále splňovaly všechny požadavky žen na nejlepší boty.

Není důležité, jestli ráda nosíte sukně, džíny, legíny nebo šaty, jelikož kvalitní a stylové dámské kotníky se perfektně hodí ke všemu.

Za nejvíce trendy modely letošní zimy jsou považovány boty na jehlovém či blokovém podpatku. Co se týče barev, kromě populární černé nemůžete šlápnout vedle ani s béžovou, hnědou nebo khaki. Velice populární jsou letos bordó boty, jelikož právě červená je barvou roku letošního podzimu a zimy.

Pokud se však chystáte do přírody, dejte raději přednost modelům s rovnou podrážkou bez podpatku. Lepší je zvolit robustnější podrážku, díky které vám nebude od nohou taková zima, a navíc vám to nebude klouzat v případě ledovky.

https://www.robelshoes.cz/…33-blkpunto/

S čím a jak je nosit?

Jak jsme již několikrát zmiňovali, kotníkové boty můžete kombinovat s čímkoliv.

Zatímco do práce a pro formálnější příležitosti dejte přednost elegantním koženým modelům v neutrálních barvách, na výlet či na celodenní chození obujte pohodlné šněrovací kotníkové kozačky s kožešinou, která vás zahřeje i během těch nejkrutějších mra­zů.

Kromě tradiční lesklé kůže je čím dál populárnější i líbivý semiš, kterému to sluší s džíny nebo formálnějšími kalhotami.

Pro výjimečné okamžiky jsou jako stvořené stylové modely s blyštivými detaily či boty na vysokém jehlovém podpatku. Ty doporučujeme kombinovat s flitrovými šaty, koženými kraťasy nebo silonkami a mini sukní. Fantazii se v tomto případě rozhodně meze nekladou.

Článek Trendy kotníková obuv pro letošní zimu: Kde ji pořídit? byl publikován 5. prosince 2023 v 00.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...