Letní obuv 2013 – barevné trendy

Tagy:  sandály, letní obuv, balerínky, baleríny, léto, boty, rejnok obuv

Letní obuv 2013 – barevné trendy

Léto se pomalu ale jistě blíží a s ním i teplé počasí, sluníčko, dlouhé letní večery a celá řada novinek v oblasti módy a obuvi. Letošním barevným trendem jsou zejména sandály a balerínky.

Léto

I v horkém počasí se můžete v botách cítit dobře a pohodlně. Pokud zvolíte letní sandály či balerínky, tak půjdete i s moderní dobou. Noha v nich bude jako v bavlnce, nezapotí se vám v nich noha a navíc budete mít i pevnou nohu a tím pádem uděláte i něco pro zdraví vašich nohou.

Dámské sandály

Sandály jsou vhodné pro všechny typy žen. Jak pro moderní dámy, starší generaci žen, tak i pro sportovní typy či elegantní a mladé dívky.
Základním typem jsou klasické páskové sandály. Jak už název sám napovídá, jsou opatřeny páskem či více pásky kolem nártu a páskem za patou. Dají se pouze navléknout na nohu, zapnout postranní přezkou anebo pohodlně jen na suchý zip. Velice moderní jsou klasické sandály s rovnou podrážkou nebo na nižším klínku.
Sandály na podpatku jsou ženské, romantické a tak stylové. Už je máte ve svém šatníku, respektive botníku i Vy? Sandály na podpatku prodlouží nohy a postarají se o váš půvabný celkový outfit. Nemusíte mít strach, že k nim nebudete mít „co na sebe“. Hodí se jak k sukni, tak i k šortkám. Dá se říci, že se hodí snad skutečně ke všemu. Letošní novinkou pro léto 2013 jsou různě tvarované podpatky. Vybrat si můžete od jehlových, nízkých, širokých, obyčejných apod. Možností pro letošní sezónu máte opravdu spousty.

Sportovní sandály

Vybrat si můžete nejen z nepřeberného množství elegantních sandálů, ale i sportovních. Záleží samozřejmě na tom, kam boty budete nosit a k jakým účelům vám budou sandály sloužit. Sportovní sandály využijete například do přírody, ale i do města či na nákupy. Jsou lehké, pohodlné a vyrobené z kvalitních materiálů.

Baleríny

Jestliže patříte k těm, kterým sandály nevyhovují, vyzkoušejte baleríny. Jsou naprosto unikátním hitem pro letošní rok 2013. Stejně tak jako loni, tak i letos s nimi dokážete okouzlit nejen sama sebe. Někdo z vás si může myslet, že tento typ bot spadá do kategorie nudné obuvi, ale je na čase, abyste změnily názor. Ploché boty mohou na ženách, dívkách a dámách vypadat stejně moderně a rafinovaně jako boty a sandály na podpatku. Navíc výhodou těchto bot je i větší komfort a jistě mi dáte za pravdu, že se v nich lépe běhá po nákupech.
Černé a bílé balerínky jsou naprostý základ, jenže letošní rok se můžete i lehce odvázat. Opět se k nám vrací barevné baleríny, které vypadají skvěle u každé věkové kategorie. Určitě se vám budou hodit jak v horkých letních dnech, tak i v deštivém počasí.

Zdroj foto: RejnokObuv.cz

Článek Letní obuv 2013 – barevné trendy byl publikován 16. května 2013 v 13.30 v rubrice Boty. Autorem článku je Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...