Nejúžasnější dámské letní sandály

Tagy:  trendy boty, kolekce 2011, Mustang, Stradivarius

Sponzorované odkazy:

Nejúžasnější dámské letní sandály

Opravdového módního specialistu poznáte při pohledu na jeho boty. Spodní prádlo a boty jsou základem, na kterém se staví styl a bohužel se mohou stát i naprostým módním prohřeškem. Nejnovější letošní kolekce jsou založeny na speciální filozofii udržení stylu a komfortu nošení letních bot. Ploché sandály, platformy, oxfordky, dřeváky a mokasíny jsou nejžhavější kousky sezóny.

Mustang antické zdobenéMustang antické zdobené Mustang ve spojení antiky s platformouMustang ve spojení antiky s platformou

Ploché sandály

I když jste zvyklé nosit ploché sandály jen s casual outfity, měly byste vědět, že i některé pohodlné ploché sandály mohou být chytrou volbou pro glam oblečení. Římské sandály jsou jedním z nejžhavějších a nejoblíbenějších stylů horkých letních dnů, protože jsou pohodlné a vypadají úžasně. Hlavně se také hodí k top trendy maxi šatům.

Mustang antickéMustang antické Mustang antické s flitryMustang antické s flitry

Kolekce Mustang

Ploché sandály můžete vybírat z kolekce Mustang, jež nabízí širokou škálu sandálů, od jednoduše sofistikovaných až po nádherně zdobené. Zavrhujte ani platformy, protože v takových sandálech budete vypadat neuvěřitelně žensky a sexy. Ocení je hlavně ty ženy, které si netroufají na podpatky, ale přesto chtějí vypadat o něco vyšší. Využijete je k džínům skinny nebo rozšířeným ze 70. let.

Mustang antické jednoduchéMustang antické jednoduché Mustang antické s kamínkyMustang antické s kamínky Mustang na platforměMustang na platformě Stradivarius ginghamStradivarius gingham

Dřeváky

A samozřejmě i dřeváky, byly letošní slunečnou sezónou přivítány s otevřenou náručí. Slavné dřeváky, stejně jako loni, patří do J/L trendů. Proto, ať už si vyberete verzi základní, otevřenou špičkou nebo na platformě, pamatujte, že jen ty robustní jsou klíčovým prvkem letního botníku. Přesto nezapomeňte na rovnováhu celku a párujte je s džíny na tělo a ženskými šaty.

Mustang dřevákyMustang dřeváky Mustang dřeváky s otevřenou špičkouMustang dřeváky s otevřenou špičkou

Stradivarius – sandály na vysokém podpatku

Chcete držet krok s módnou, ale za žádných okolností se nechcete vzdát vysokých podpatků? Nebojte, ani letos nemusíte. Pro někoho to může být naprosto neuvěřitelné, ale dámy, které jsou na podpatky zvyklé, snad jako by se s nimi už narodily, moc dobře ví, že se dají v každé kolekci oblíbené značky sehnat pohodlné, všestranné a módní boty na podpatku.

Stradivarius hadíStradivarius hadí Stradivarius s květinouStradivarius s květinou

Letošní kolekce jsou rozmanité a jistě v nich najdete stylové sandály, které se dají vhodně kombinovat s letošními trendy. Zaměřte se hlavně na neutrální barvy, klasickou černou, květinové a gingham potisky.

Stradivarius ohnivě červenéStradivarius ohnivě červené Stradivarius páskovéStradivarius páskové Stradivarius s puntíkyStradivarius s puntíky

Článek Nejúžasnější dámské letní sandály byl publikován 16. května 2011 v 00.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...