Široké kalhoty opět v módě

Tagy:  kalhoty, široké kalhoty, přírodní barvy, podpatky, boty, 70. léta

Sponzorované odkazy:

Široké kalhoty opět v módě

Kalhoty nejsou pouze v pánském šatníku, ale i dámy si je víc než oblíbily. Džíny, černé elegantní kalhoty, sportovní kalhoty, legíny, tepláky apod. má snad každá žena ve své skříni. Jak je to ale s širokými kalhotami? Máte je také? Jak jste na tom s touto módou sedmdesátých let?

Nový trend

Dlouhé a elegantní kalhoty udělají s vaší postavou doslova zázraky. Vaší postavě jsou velmi lichotivé, neboť se postarají o optické prodloužení nohou. Absolutní bombou jsou široké kalhoty v kombinaci s vysokým pasem. Tyto kalhoty vypadají nejen sexy a elegantně, ale také doslova bohémsky. Hodí se nejen do práce, do kanceláře, ale i na běžné nošení.
Široké kalhoty s vysokým pasem se objevují jak u nás na českém trhu, tak i v luxusních kolekcích světoznámých značek jako je Givenchy, Gap, Celine, H&M apod.

Jak zazáříte?

Dávejte si velký pozor při výběru barev. Nejsou kalhoty jako kalhoty a není barva jako barva. Klasické úzké kalhoty jsou IN ve veselých a pestrých barvách. Nemusíte se bát obléknout do růžových, zelených, fialových nebo dokonce i oranžových barev. Ovšem jinak je tomu u širokých kalhot.
Ideální je pořídit bílé, béžové, slonové, černé nebo velbloudí barvě. Tyto barvy jsou nejen trendy pro letošní rok, ale jsou perfektně variabilní. Pozor ovšem na materiál, ze kterých jsou kalhoty ušity. Opatrně vybírejte takové kalhoty, které nebudou průhledné. Mějte na paměti, že pod světlým oblečením je skoro všechno vidět. Proto vybírejte a zkoušejte.
Pod kalhoty noste raději bezešvé spodní prádlo ve stejné barvě, jako jsou kalhoty nebo v tělovém odstínu.
Pokud nejste milovnicí světlé barvy – jako je bílá, zazářit můžete také v tmavě modrých kalhotách. Velice efektně vypadají kalhoty ušity v podobě bavlny nebo denimu.

Přírodní barvy, autor: carlosrajPřírodní barvy, autor: carlosraj

Návrat 70. let

Tyto kalhoty se dají perfektně kombinovat s vaším celkovým outfitem. Pokud si pořídíte džíny ve stylu 70. let, není nic lepšího než je zkombinovat s květinovou tunikou, safari tričkem nebo výrazným trenčkotem.

70. léta jsou zpět, autor: mahalie70. léta jsou zpět, autor: mahalie

Boty do roboty

Na co nesmíte při výběru širokých kalhot zaručeně zapomenout, jsou správné boty. Pravidlo číslo jedna zní – obuv na vysokém podpatku. Nejlépe uděláte, pokud si pořídíte boty s vyšší platformou. Na boty s plochou podrážkou v tomto případě raději zapomeňte. Ideální postavu vám vykouzlí kombinace vysokých podpatků a širokých kalhot.
Nezapomínejte na celkovou harmonii vašeho outfitu. Jeden široký svršek stačí. Držte se proto hesla – čím širší kalhoty, tím užší top!

Boty na vysokém podpatku jsou to pravé, autor: stylistdivaBoty na vysokém podpatku jsou to pravé, autor: stylistdiva

Článek Široké kalhoty opět v módě byl publikován 28. dubna 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...