Delší ¾ kalhoty „čekající velkou vodu“

Tagy:  3/4 kalhoty, 7/8 kalhoty, zkrácené kalhoty, velká voda, bon prix

Sponzorované odkazy:

Články v sérii

  1. ¾ kalhoty a boty
  2. Delší ¾ kalhoty „čekající velkou vodu“
Delší ¾ kalhoty „čekající velkou vodu“

Kalhoty jsou snad nejoblíbenějším kouskem oblečení a některé z nás se jich nechtějí vzdát ani v létě. I přesto, že se mužům líbí více sukně, nám jsou kalhoty více pohodlné a považujeme je za praktické.

Zapínání na nohaviciZapínání na nohavici Fialové kalhoty tureckého střihuFialové kalhoty tureckého střihu

Letos v létě můžete vyzkoušet 7/8 kalhoty jsou absolutně trendy. Mají bohužel jednu nevýhodu, zkracují nohy. Pokud vás ale móda baví a máte v malíku všechny možné „vychytávky“, můžete zapracovat na optických klamech a tím si proporci těla vyrovnat. Pravdou je, že pokud máte silnější lýtka a kotníky, mohou jim zkrácené kalhoty přidat na objemu, pokud ale zvolíte správnou barvu, střih, styl a boty celkový dojem se rázem změní k nepoznání.

PodpatkyPodpatky

Důležité je, aby byly kalhoty upnutý od zhora až dolů. Vyzkoušet můžete rockovou variantu se zkrácenými kalhoty, krátkou koženou bundu s jednoduchým tílkem. Glamour eleganci vytvoříte pomocí plátěných ¾ kalhot s lehkou blůzou a projmutým sakem nebo si zkrátka oblečte jen ležérní džíny s oblíbeným tričkem. Jak jsem se již výše zmínila, tato délka lehce rozšiřuje lýtka, proto se je snažte zúžit a protáhnout pomocí vysokých podpatků.

Ležérnost / eleganceLežérnost / elegance
Doplnění sakem nebo tunikouDoplnění sakem nebo tunikou

Volba délky kalhot je velmi důležitá, protože jejich zakončení upozorňuje na oblast ke je umístěno, což jsou buď lýtka nebo kotníky. Pokud máte tedy silná lýtka, snažte se, aby kalhoty končily v oblasti kotníků.

Zkrácené kalhoty jsou vhodné pro ženy, které nerady odhalují své nohy v krátkých šortkách. Ze stejného důvodu si jistě získají oblibu i u starých žen, které dbají na svůj vzhled a sledují aktuální trendy.

Zkrácené kalhoty a šátekZkrácené kalhoty a šátek

Jak nosit 7/8 kalhoty

Pokud jsou volné kalhoty, nikdy je nekombinujte s volným vrškem. Využijte přiléhavé topy, tuniky nebo tílka, jimiž dokonale vyrovnáte volné kalhoty.

Na plážNa pláž

Držte se neutrálních barev, jako jsou khaki, béžová, černá nebo bílá, jež jsou vhodné pro formální příležitosti. Naopak divoké barva, potisky a vzory jsou pro formální akce naprosto nevhodné.

Jemné barvyJemné barvy Neutrální barvyNeutrální barvy

Bokovky s cigaretovými nohavicemi se hodí třeba do práce, na procházku po městě nebo výlet. Pokud vás čeká delší procházka, vyměňte vysoké podpatky třeba za sandály v antickém stylu.

Pozor na lesklé barvy, přidávají kila.

Kalhoty můžete zakoupit na www.bonprix.cz

Článek Delší ¾ kalhoty „čekající velkou vodu“ byl publikován 22. července 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...