Sportovní sako

Tagy:  sako, sportovní sako, pánské sako, mikina

Sponzorované odkazy:

Sportovní sako

Opravdu elegantní sako je nerozlučná součást každého moderního muže, nejinak je tomu i u sportovního saka. Tento typ svršku je vhodný nejen na nošení do města, formálnější setkání, ale i na párty, do kina nebo na diskotéku. Sportovní sako užijete zkrátka celosezónně.

Není sako jako sako

Také se vám líbí upravení muži? Líbí se vám, když váš partner nosí moderní oblečení. Pokud ano, zkuste mu koupit nové sportovní sako. Nejen že se vám v něm bude líbit, ale i on sám se bude cítit pohodlně a stylově.
Většina z nás si pod pojmem sako představí typického „taťku“ s větším bříškem, ale pozor, doba se mění a s ní i nové střihy a materiály sak. Sak jako takových existuje spousta typů a také odpovídají účelu, na který se hodí.
Pánové si mohou vybrat nejen elegantní společenské sako např. do divadla či důležité jednání v práci, ale také sportovní „vycházkové“ sako, které je vhodné pro každodenní nošení po městě, na rande nebo i na posezení s přáteli.

Sportovní saka

U sportovních sak má muž výhodu, že si může vybrat z různých materiálů i barev. Sportovní sako seženete v téměř jakékoliv barvě, která vám bude slušet. Tento typ sáčka je volnější a nese prvky nevázaného a sportovního stylu.
Nejčastější typ saka je krátký a ležérní typ se zapínáním na 1 knoflík nebo na zip. Jedná se o velice pohodlné sako. Při výběru tohoto druhu oblečení se vyplatí investovat do kvalitnějších materiálů, protože oděv pak lépe drží tvar, nemačká se a nedělají se na jeho povrchu žádné ošklivé žmolky. Sice vás kvalita bude něco stát, ale pokud pořídíte sako v nadčasové barvě, může ho váš partner nosit i několik let.

Sportovně laděné sako, autor: swangSportovně laděné sako, autor: swang

Trendy sako

Mezi nejmodernější kousky sportovních sak patří sáčko se vsazenou mikinovou kapucí. Jedná se o perfektní teen či street outfit. Sako vypadá skvěle, pokud je doplněno o četné kapsy a jiné doplňky ve formě cvočků, zipů či nápaditého designu. Takové sako lze lehce kombinovat s ostatními svršky. Sportovní saka se postarají o váš celkový outfit. Nejen že obohatí váš každodenní model, ale navíc z vás udělají trendy a stylovou osobu. A co víc si přát, navíc vám také dokáží vykouzlit mladistvý vzhled, ale i pořádnou dávku sexy stylu.

Street style, autor: vladgStreet style, autor: vladg

Kde sako koupit?

Sportovní saka vládnou českému trhu. K dostání jsou snad v každé prodejně pánského oblečení pro volný čas. Např. velký výběr sportovních sak nabízí společnost S. Oliver, Mango, New Yorker, Lacoste apod.
Překvapte vašeho partnera a nechte mu rozzářit šatník trendy sakem!

Článek Sportovní sako byl publikován 22. srpna 2011 v 00.00 v rubrice Sportovní oblečení. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...