Kabelky Hermes – vsaďte na nejvyšší stupeň elegance a kvality

Tagy:  Hermes, elegance, styl, společnost, cena, dostupnost

Sponzorované odkazy:

Kabelky Hermes – vsaďte na nejvyšší stupeň elegance a kvality

Stejně tak jako bunda či body, patří v dnešním světě kabelka k neodmyslitelné součásti oděvu. Ať se jedná o sportovní brašnu, ležérní ,,žebradlo“ a nebo elegantní psaníčko, ženy v ní mnohdy vidí svou nejlepší přítelkyni. Vždy uschová větší obnos peněz, často pojme i neadekvátní množství objektů, pevně střeží veškeré nepostradatelné kontakty v podobě mobilního telefonu a v neposlední řadě bývá krásná a zářivá, aniž by předčila náš šarm. Zkrátka a dobře, kabelka se stala nedílnou součástí společnosti dam, tak proč si nedopřát alespoň jeden kousek z exkluzivní kolekce prvotřídních módních návrhářů. Rozbijte porcelánové prasátko a invertujte do doplňku Hermes, váš vytříbený vkus oceníte nejen vy, ale i vaše okolí.

Ve zkratce o společnosti

Umění, vkus a elegance – těmito hesly se řídí špičková francouzská společnost propagující luxusní zboží té nejvyšší kvality. Značka se svým věkem řadí k módním veteránům, již roku 1837 se těšila zájmu prvních zákazníků Paříže. Thierry Hermes, zakladatel a majitel firmy se od začátku soustředil na výrobky z pravé kůže. Zavazadla, plavky, batohy a kabelky se stali francouzovým posláním, kterým plnil sny městských dam o nefalšované eleganci.
Dnes je již kabelka Hermes na poli showbuzinessu a v kruhu celebrit jasnou ikonou. Victoria Beckham, Ashley Olson nebo Gwenyth Paltrow bez své ,,hermésky“ již takřka nevyjdou z domu. Pro znalce vkusné módy a kvality není kabelka Hermes nikdy dost drahá, většina z nich se shoduje, že tento skvostný kousek má stejnou hodnotu jako jakýkoliv obraz od Pabla Picassa.

Netypicky modrá kabelka stojí skoro sto ticíc korun, autor: eastbuycomNetypicky modrá kabelka stojí skoro sto ticíc korun, autor: eastbuycomKabelka Hermes z americké kolekce, autor: usahermesKabelka Hermes z americké kolekce, autor: usahermes

Kabelky Hermes

Existují pouze dva typy kabelek Hermes, avšak v různých velikostech a barvách. Prvním typen je tzv. Birkin Bag a to podle herečky Jane Birkin, kolegyně je označována jako Kelly Bag, jejíž název taktéž nevznikl sám sebou, Grace Kelly je hrdou jmenovkyní druhé odrůdy kabelek Hermes. Kelly Bag se prodává ve velikostech od 20 do 35 centimetrů a vyrábí se nejčastěji z exotických kůží. Barevně je obvykle laděna do červených tónů a nejnáročnějším zákazníkům lze do kůže vpravit zlato, palladium, ruthenium nebo dokonce diamanty.

Hermes se ekvivalentem vkusu, elegance a kvality, autor: nickrimagesearchHermes se ekvivalentem vkusu, elegance a kvality, autor: nickrimagesearchKlasická Kelly Bag za neuvěřitelných 3 200 euro, autor: kelly-bagKlasická Kelly Bag za neuvěřitelných 3 200 euro, autor: kelly-bag

Cena a dostupnost

Co se ceny týče, kabelku si pořizují buď známé osobnosti, slušně zabezpečení lidé nebo členové královské rodiny. Pokud také vy toužíte po tomto skvostu, budete muset ušetřit pár desítek tisíc…V široké veřejnosti je Hermes považován za tu nejvyšší kvalitu a nadstandard, jaký si vůbec můžete představit, za originál v přepočtu na českou měnu zaplatíte okolo sto tisíc korun, což je pro většinu průměrně vydělávajících občanů jaksi nemyslitelná suma.
Ohledně dostupnosti, čím blíž budete Paříží, tím lépe, avšak u nás ji pořídíte v Praze v pařížské ulici, kde najdete i ostatní luxusní butiky jako je Gucci nebo Prada. Koupi přes internet se raději vyhněte, na sto procent se bude jednat o padělek nebo kradené zboží.

Kabelky Hermes se obvykle vyrábějí z exotické kůže, autor: Hermes92Kabelky Hermes se obvykle vyrábějí z exotické kůže, autor: Hermes92Celerity si na kabelky Hermes potrpí, autor: Delortae AgencyCelerity si na kabelky Hermes potrpí, autor: Delortae Agency

Článek Kabelky Hermes – vsaďte na nejvyšší stupeň elegance a kvality byl publikován 11. září 2011 v 13.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...