Kabelky Converse – módní hit se stoletou tradicí

Tagy:  Converse, historie, společnost, firma, značka

Sponzorované odkazy:

Kabelky Converse – módní hit se stoletou tradicí

Kabelka, psaníčko, taška či aktovka je nepostradatelným doplňkem každé ženy. Kam jinam bychom uschovaly své poklady v podobě rtěnek, pudřenek a parfémů. Vzhledem k tomu, že každá z nás má jiný vkus a styl oblékání, zvolí dle toho i patřičný komplement. Jedna si potrpí na elegantní brašnu z pravé krokodýlí kůže, jiná se spokojí s bavlněným žebradlem. Pro dívky s vyhraněným a osobitým stylem je Converse ideální volbou.

Červená taška pro teenagery, autor: gorgeouxČervená taška pro teenagery, autor: gorgeoux

O značce

Značka Converse, s typickým logem pěticípou hvězdou, je milovníkům módních ikon dobře známá. Nejprodávanějším produktem jsou světoznámé tenisky různých barev, ty jsou oblíbené převážně u dnešních teenagerů. Samotnou společnost Converse založil v roce 1908 podnikatel jménem Marquis M. Converse s cílem vyrábět kvalitní boty pro normální obyčejné lidi, tehdy samozřejmě netušil, že se výrobky stanou hitem a nesmrtelným trendem. Po roce 1917 se firma postupně rozrostla o nové nápady, které celkovou slávu značky jen podpořily. Výroba se tedy zapojila i do zhotovení kabelek, mikin, kalhot a hodinek. Ačkoliv se firmě Converse po Druhé světové válce příliš nedařilo, za což mohl postupně se rozvíjející trh s obuví a kabelkami Adidas či Nike, firma se nenechala zahanbit a další roky prosperovala na výbornou. Osudnou katastrofou společnosti se stal rok 2001, kdy přišel rychlý a nečekaný krach. Životadárnou injekcí se stala o rok později nabídka od Nikeu, který po následné dohodě celé akcie skoupil a nyní produkty Converse nabízí a propaguje pod svými křídly.

Stylové žebradlo je stále in, autor: memorial addressStylové žebradlo je stále in, autor: memorial addressTaška Converse přes rameno je ideální do školy, autor: xiu-quang-binhTaška Converse přes rameno je ideální do školy, autor: xiu-quang-binh

Originální kabelky

Dospělí lidé bývají spíše konzervativnějších názorů a podle toho se řídí i jejich styl oblékání. Mladiství hledají své vlastní já a formují si osobnost, oděvy a doplňky značky Converse jsou jim vždy oporou a najde se v nich téměř každý ,,puberťák“. Samozřejmě, kabelky a obuv je vhodná pro jakoukoliv věkovou kategorii, vyjma postarších osob.

Kabelky a tašky vynikají sportovním střihem a jsou určeny pro každodenní použití. Jdete na přednášku do školy? Pospícháte na trénink? Jdete na sraz s kamarády? Brašna od Converse vám bude tím nejlepším přítelem v každé příležitosti, mimo společenské akce. Čekat tak můžete klasické retro kožené tašky, plátěné kabelky z přírodních materiálů i moderní kabelky trendy střihů. Každá kus je samozřejmě ozdoben typickou hvězdou značící právě značku Converse. Chcete-li svůj styl pozvednout na kvalitnější level, neváhejte, a vrhněte se do značkových prodejen.

Kabelka Converse pro každodenní užití, autor: SchroderKabelka Converse pro každodenní užití, autor: Schroder

Článek Kabelky Converse – módní hit se stoletou tradicí byl publikován 24. září 2011 v 09.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...