Hervis sport – Dopřejte si kvalitní sportovní vybavení za skvělé ceny

Tagy:  oblečení, obuv, doplňky, vybavení, outdoor, inline, kolo, trendy, trenink

Sponzorované odkazy:

Hervis sport – Dopřejte si kvalitní sportovní vybavení za skvělé ceny

Sportovní móda je trendem, který nikdy neomrzí. Outdoorové tůry po horách, stanování v pusté krajině či pěší výlety do Jizerských hor – ke všech těmto aktivitám musíte být nutně vybaveni oděvy odolných materiálů a nepromokavou obuví, která překoná i ty nejtěžší překážky. Nepatříte-li k milovníkům kašmírových svetříků a lakovaných lodiček, Hervis sport je pro vás tou pravou volbou.

Značkové brusle jen za tisíc korun, autor: HervisZnačkové brusle jen za tisíc korun, autor: HervisPuma mikina k zakoupení v jakékoliv pobočce Hervis, autor: hervisPuma mikina k zakoupení v jakékoliv pobočce Hervis, autor: hervis

O společnosti

Hervis Sport a móda s.r.o je rakouská společnost s rodným sídlem v Salzburgu. První zmínky o firmě se u nás usadily roku 2002, od té doby Hervis zaměstnává 200 zaměstnanců, co se České republiky týče, celkový počet pracujících je 1900. Lze tedy s jistotou tvrdit, že z menšího rodinného podniku, se vyklubala prvotřídní fabrika, která se rok co rok rozšiřuje o nové a větší pobočky.
Prioritní myšlenkou společnosti je zajištění kompletního sportovního servisu a odborné poradenství ve všech kvalifikovaných prodejnách. Potřebujete-li poradit ohledně funkčního prádla nebo zateplené bundy, neváhejte a nechte si doporučit to nejlepší zboží. Podle mota ,,get movin“ vybízí Hervis k radosti z aktivního pohybu a tím k lepšímu životnímu pocitu.

Botasky na sport od značky Nike, autor: hervisBotasky na sport od značky Nike, autor: hervisOutdoorová obuv pro muže, ženy a děti za příznivé ceny, autor: hervisOutdoorová obuv pro muže, ženy a děti za příznivé ceny, autor: hervisSportovní pohodlná podprsenka, autor: hervisSportovní pohodlná podprsenka, autor: hervis

Co si v Hervis koupit?

Sportovní oděvy a náčiní jsou v Hervis sport seřazeny dle své funkčnosti a využití. Sortiment je poměrně široký, zakoupit zde můžete: obuv, oblečení, tašky, batohy nebo sportovní výzbroj pro běh, turistiku, outdoorové aktivity, cyklistiku, fitness, fotbal, volejbal, in-line, skateboard, squash, tenis, stolní tenis, ostatní sálové sporty, běžky, lyžování, snowboarding, hokej a bruslení, plavání, potápění a další. Je proto takřka nemožné, že byste z obchodu odešli s nepořízenou. Firma sází na ty nejkvalitnější produkty, které sama testuje a proto se svým zákazníkům nebojí nabídnout tak širokou škálu zboží. Veškeré výrobky zakoupené v hervis sport mají záruční lhůtu a navíc jsou za výborné ceny.

Top produktem letošní sezóny jsou trecková kola. Na výběr máte samozřejmě ze široké škály barev od červené po modrou, pánská, dámská i dětská kola jsou odpružena, což je v nerovném terénu příjemná vlastnost, rámy jsou vyrobeny z technologie Hi-Ten, který se pyšní svou prvotřídní odolností vůči nebezpečným pádům a nárazům. Na všechna kola je dvouletá záruka a přímo na pobočce vám zajistí plný servis v podobě dofouknutí kol, srovnání geometrie a řidítek. Při jakémkoliv sebemenším problému je vám Hervis servis plně k dispozici.

Ružová souprava na běh či aerobick, autor: hervisRužová souprava na běh či aerobick, autor: hervisTrampolína pro vaše ratolesti, autor: hervisTrampolína pro vaše ratolesti, autor: hervis

Sportclub

Sport club je zvýhodněné členství u společnosti Hervis, do kterého můžete vstoupit kdykoliv a to jednoduše u pokladny. Zařídíte si bezplatnou kartičku, na kterou se vám každý následující nákup sčítají body, za ty pak obdržíte dárkové poukazy a nebo příjemné slevy,které dozajista využije celá rodina. Neváhejte a staňte se členem Sportclubu Hervis, čeká na vás spousta výhod a nečekaných překvapení.

Adidas tenisky z kolekce 2011, autor: hervisAdidas tenisky z kolekce 2011, autor: hervisModerní sportovní triko z prodyšného materiálu, autor: hervisModerní sportovní triko z prodyšného materiálu, autor: hervis

Článek Hervis sport – Dopřejte si kvalitní sportovní vybavení za skvělé ceny byl publikován 26. září 2011 v 09.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...