Stradivarius podzimní kolekce 2011

Tagy:  Stradivarius, kolekce podzim 2011, trendy 2011, pletené šaty, metalové efekty

Sponzorované odkazy:

Stradivarius podzimní kolekce 2011

V podzimní kolekci Stradivarius 2011 je kladen velký důraz na městský styl. Podívejte se na úžasné módní kousky a vyberte si mezi nimi ty, které přivedou váš styl k dokonalosti. Modely jsou ideální pro dívky, které milují outfity s jiskrou. Kolekce totiž přináší skoro všechny trendy sezóny a vy se v nich můžete cítit sebejistě a úžasně.

Kotníčkové boty k sukni i ke kalhotámKotníčkové boty k sukni i ke kalhotám

Modely z minulých let se vracejí zpět v podobě nových trendů, ve kterých se snoubí vintage a městská elegance. Nemusíte se bát, že „šlápnete vedle“, protože oblečení Stradivarius je nositelné, není výstřední a vy v něm přesto budete nepřehlédnutelná. Design s velkou dávkou přirozenosti v sobě zahrnuje také sexy detaily, mužskou energii a také trochu rockového šmrncu.

Kardigan nebo kožené sáčkoKardigan nebo kožené sáčko Dlouhý pletený svetr nahradí pletené šatyDlouhý pletený svetr nahradí pletené šaty

Se změnou sezóny se lehce změní i váš vzhled, který ovšem nesmí ztratit na mládí, svěžesti a ženském stylu. K tomu vám dopomůže sexy mini sukně spárovaná s elegantní halenkou a blejzr v pánském stylu, zkrácené kalhoty s elegantním topem a bundou nebo roztomilé volnější svetry a úzké džíny podtrhující elegantní neformální vzhled. Všimly jste si, jak tato moderní jemná móda jednoduše podtrhuje ženský styl, který vyhoví všem.

Trička s potiskem a blejzrTrička s potiskem a blejzr Metalové efektyMetalové efekty

Móda vám nabízí možnost prokázat své umělecké schopnosti a zároveň vypovědět něco o sobě. Oděvy jsou jen kousky skládačky a je na vás jak je spojíte. Stradivarius vám dá možnost individuality a stylu, aniž byste ztratily samy sebe. Zkrátka, tyto nežhavější módní trendy si vás dozajista získají.

Kardigany opět vládnou podzimu a výborně doplňují jakékoliv šaty. Stejně jako kotníčkové boty, které jsou velmi variabilní, dají se obout ke kalhotám i k šatům. Co se svetrů týče, určitě byste si měla pořídit nějaký delší, který se dá využít také jako pletené šaty. Je skvělé, že letošní podzimní kolekce Stradivarius nabízí hned několik variant, a proto, věřte mi, s jedním jediným neodejdete.

Lehké úletové šaty s protisměrným véčkem z obou stranLehké úletové šaty s protisměrným véčkem z obou stran Kovový efekt a černáKovový efekt a černá

Nepřehlédnutelným klíčovým prvkem kolekce je kombinace kovového lesku a černé barvy. Stříbrná barva je spíše bezbarvá a hodně odráží světlo, měděná barva je o něco tlumenější a má podobné vlastnosti jako hnědá barva. V případě výběru modelů s kovovým efektem, vynechejte přehnané zdobení a doplňky.

Článek Stradivarius podzimní kolekce 2011 byl publikován 9. října 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...