Dáma i po padesátce

Tagy:  dáma, podzim, padesát, trendy

Sponzorované odkazy:

Dáma i po padesátce

Chcete zůstat stylová i po padesátce? Není nic lepšího, než si přečíst následující řádky a alespoň z části se nechat inspirovat módními trendy. Představujeme vám pohled do aktuálních módních trendů, ze kterých si zajisté vybere každá stylová dáma.

Být krásná

Neznamená, že když váš věk přesáhne kulaté narozeniny padesát let, že se okamžitě stáváte nemoderní „babičkou“. V žádném případě, ba naopak. V tomto věku ze z vás stává dáma v nejlepších letech. Mějte na paměti, že největší boom uděláte, pokud se budete držet s módnou při zemi. Ženám přes padesát sluší zejména střídmost a nadhled. Chcete ho mít i vy? Zorientujte se v letošních trendech a pořiďte si do vašeho šatníku i Vy nějaký ten moderní kousek.

Barvy, barvičky

Stejně tak jako minulému, tak i letošnímu podzimu dominují barvy. Zkuste si váš šatník oživit výraznějšími a hlavně moderními barvami i Vy. Vůbec si nedokážete představit, jak jeden kus oblečení ve výrazné pastelové barvě dokáže doslova zázraky. Nejen že oživí váš celkový outfit, ale i vás samotnou. Nebojte se kombinovat jednotlivé kousky v podobném odstínu. Doslova frčí tón v tónu. Kromě pastelových barev jsou elegantní přírodní odstíny. Např. písková barva je doslova ideální pro „zakrytí vrásek“. Tato barva vás omladí a navíc sluší nejen světlým, ale i tmavým typům.

Nezapomeňte na přírodní barvy, autor: polyvoreNezapomeňte na přírodní barvy, autor: polyvore

Latex po padesátce?

Už dávno neplatí to, že latex je určen hlavně pro mladé dámy. Můžete si ho dovolit i Vy. Ovšem pouze v malé míře. Zkuste si koupit boty z latexu, kabelku nebo jiné doplňky. Budete působit nejen elegantně, ale i nadčasově a stylově.

Další trendy…

Mezi další módní trendy pro dámy tohoto věku patří vestičky. Ovšem pozor! Neoblíkejte si „tuctovou“ vestu jednoduchého a zastaralého střihu. Vyzkoušejte prošívané vesty nebo vypasované vesty doplněné o maxi pásek. Tento střih se navíc postará o to, aby se váš pas krásně zeštíhlil … a to stojí za to mít. Vesta je nejen hitem tohoto podzimu, ale navíc vás v chladných dnech krásně zahřeje. Moderní materiály, které vám budou slušet, jsou zaručeně: latex, semiš, pletenina, džínovina a kůže.

Jen červená to může být!

Nebojte se barev, dokonce ani sytě červené barvy. Pokud tuto barvu budete umět zkombinovat s tlumenějšími barvami a zvolíte jednoduchý elegantní střih, máte vyhráno. Královnou budete nejen v sytě červené barvě, ale dokonce i s oranžovou zazáříte. Jedná se o barvy letošní sezóny.

Odstíny červené barvy vévodí letošnímu podzimu, autor: couutOdstíny červené barvy vévodí letošnímu podzimu, autor: couut

Čekám velkou vodu…

Moderní jsou i kratší kalhoty, které odhalují kotníky. Jsou skvělou volbou do teplých podzimních dnů. Nosí se snad ve všech barvách. Velice sexy budete vypadat v užším střihu spolu s volnějším topem se zajímavým střihem. Nebraňte se netradičním materiálům jako je kůže nebo krajka. Tento materiál se postará o to, že místo padesáti vám náhled bude čtyřicet a méně. Kratší upnuté kalhoty mají zkrátka šmrnc!

Krátké kalhoty jsou to pravé, autor: diyfashionKrátké kalhoty jsou to pravé, autor: diyfashion

Článek Dáma i po padesátce byl publikován 30. října 2011 v 00.00 v rubrice Nákupy. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...