Lady Gaga na vašem oblečení

Tagy:  Lady Gaga, zpěvačka, extravagance

Sponzorované odkazy:

Lady Gaga na vašem oblečení

OMG! Lady Gaga je tady! Extravagantní zpěvačka, která udává tón nejen v hudbě, ale v poslední době i v módě. Kromě muziky je v poslední době sledována díky své výrazné image. Líbí se vám její provokativní modely? Chcete vypadat jako Lady Gaga?

Extravagantní zpěvačka Lady Gaga, autor: Legolas2186Extravagantní zpěvačka Lady Gaga, autor: Legolas2186

Lady Gaga

Mladá generace doslova šílí po této extravagantní a „ulítlé“ zpěvačce. Pojďme se s touto dračicí společně seznámit.
Nikdo jí neřekne jinak než Gaga, ovšem její pravé jméno je Stefani Joanne Angelina Germanotta. Narodila se v roce 1986 v New Yorku. Víte, jak vznikl její pseudonym Lady Gaga? Podle názvu skladby od skupiny Queen – Radio Gaga. Tato extrémně živá dáma se stala nejvyhledávanější celebritou, co se hudby a módy týče. Neustále se dostává pod lupu módních návrhářů, kteří chválí ale i haní její zvrhlý vkus. Lady Gaga aneb nejlépe a nejhůře oblékaná zpěvačka.

Extravagance

Zpěvačka Lady Gaga si libuje v nejrůznějších péřových, krajkových a latexových kouscích. Dokonce se nebojí vyjít ven pouze v kabátu a vysokých kozačkách. Či ve spodním prádle a obrovském klobouku. Poznáte ji podle výrazného make-upu, spousty korálků a podivných pokrývkách hlavy. Co se týče bot, o nich nemusí být ani řeč. Extravagance hraje v jejím stylu hlavní roli. Výrazné barvy, zvláštní design a extravagance je na prvním místě. Vidět jí můžete např. v andělských kostýmech, blýskavých šatech, v kostýmu jeptišky, se kterým se objevila např. na turné Monster Ball Tour, ale také v šatech ve tvaru stínidla lampy.

Péřové oblečení je pro Lady Gagu typické, autor: SricsiPéřové oblečení je pro Lady Gagu typické, autor: Sricsi

Módní oblečení

Znáte značku Smash? Jedná se o španělskou značku, která přišla na trh s osobitým trendy oblečením, určeným zejména pro ty, kteří se chtějí vymykat ze společnosti, jsou znuděni svým tuctovým šatníkem a rádi by na sebe pokaždé upoutali pozornost. Ti, kteří se chtějí podělit s okolím o smysl módy, umění a osobitý styl, vyzkoušejte španělskou značku Smash! Tato móda dokáže nejen uspokojit rozverné a extravagantní dámy, ale také vás nikdy neomrzí. Neustále přichází s novou kolekcí, např. bláznivou jako Lady Gaga.
Pokud se vám tento styl oblékání líbí, ale vy byste si nikdy nic takového na sebe neoblékla, proč si nepořídit např. tričko, tuniku či kabelku s motivem Lady Gaga?
Jestliže máte tuto zpěvačku ráda, proč si nepořídit např. tričko s touto favoritkou? Různé tuniky a trika můžete zakoupit např. v prodejnách New Yorkem.
Lady Gagu můžete „nosit“ také na kabelkách. I na tomto nepostradatelném doplňku se může tato dáma objevovat.

Tunika Lady GagaTunika Lady Gaga

Článek Lady Gaga na vašem oblečení byl publikován 24. prosince 2010 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...