Kolekce Hannah – a hurá na lyže!

Tagy:  kolekce, sport, lyže, outdoor, oblečení, bundy, kalhoty, doplňky, sortiment, společnost

Sponzorované odkazy:

Kolekce Hannah – a hurá na lyže!

Pro milovníky outdoorové sportovní módy je tu další typ, jak zpestřit svůj šatník o funkční prádlo, turistické doplňky či bundu z nejnovější kolekce. Pánové i dámy si ve všech obchodech Hannah přijdou zaručeně na své, modely jsou vytvořeny z nejpřepycho­vějších materiálů, které byly testovány několik let, než jej tvůrci vypustili na svět, kde si během pár let získali tisíce nadšených klientů. Plánujete již pohádkovou dovolenou v zasněžených Alpách? Svou lyžařskou výbavu neponechejte náhodě a neriskujte promočené nohy či zmrzlé ruce, raději si vše pojistěte a zavítejte do prodejny Hannah.

Lyžařské ,,oteplováky" i pro nejnáročnější sportovce, autor: hannahLyžařské ,,oteplováky" i pro nejnáročnější sportovce, autor: hannah

O Hannah

Česká značka, s tradicí od roku 1991 se zaměřuje na outdoorového a lyžařského oblečení a veškeré vybavení s tím související. Přes to, že je firma českého původu, na evropském trhu patří k jednoznačným jedničkám v oboru. Veškerý sortiment zakoupíte buď ve specializovaných prodejnách Hannah a nebo v sítích obchodů Rock Point, které tuto mateřskou společnost s radostí zaštiťují. Produkty značky Hannah jsou navženy s ohledem na dosažení vysoké funkčnosti během aktivity, pro níž je výrobek určen.
Hannah je tolik populární, neboť používá zvláštní technologie, díky kterým mají oděvy a obuv takovou kvalitu. Například Softshellové bundy a mikiny obsahují speciální složku Climatic, jenž zajišťuje prvotřídní prodyšnost a zároveň voděodolnost. Laicky řečeno, v těchto oděvech budete příjemně zahřátí, ale nebude vás trápit pot ani nepříjemný zápach. Funkční prádlo je založeno na technologii Micro, která se postará o vysokou prodyšnost. Fleecové komplety byly vyrobeny z polarsoftu a polartecu pro maximální hřejivost. YKK zipy jsou kompletně voděodolné, čili jste pod zimní bundou či oteplovacími kalhoty v naprostém bezpečí.

Pánská bunda v zajímavém šedém provedení, autor: hannahPánská bunda v zajímavém šedém provedení, autor: hannah

Sortiment

V kolekci podzim, zima 2011 přichází Hannah s řadami lyžařského a outdoorového oblečení, stanů, spacích pytlů, batohů, bot a příslušenství. Vybrat si můžete ze široké škály zboží, neboť oděvy jsou z kvalitních funkčních materiálů, s atraktivním designem a propracovanými technickými střihy. Dámské bundy naleznete většinou v příjemných barvách zelené, fialové či červené a samozřejmě také v klasické černé a bílé. Pokud nesháníte čistě sportovní ,,outfit“, na prodejních pultech si vyberete například Natanea Lady, bundu v bílém provedení a s moderním kožíškem. V pánské kolekci na vás čekají speciální lyžařské kalhoty v atraktivních barvách a účelných materiálech.

Atraktivní dámská bunda v bílém provedení, autor: hannahAtraktivní dámská bunda v bílém provedení, autor: hannahI sportovní dámské čepice mohou být zajímavé, autor: hannahI sportovní dámské čepice mohou být zajímavé, autor: hannah

Článek Kolekce Hannah – a hurá na lyže! byl publikován 6. listopadu 2011 v 10.00 v rubrice Sportovní oblečení. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...