Plesové kabelky – hurá na taneční parkety!

Tagy:  Ples, šaty, róba, elegance, vkus, třpyt, flitry, minišaty, koktejlové šaty, psaníčko

Sponzorované odkazy:

Plesové kabelky – hurá na taneční parkety!

Plesová sezóna již pomalu klepe na dveře a pro nás ženy tak začíná období stresu z nedostatku plesových rób či ,,koktejlek“. Jakmile skončí svátky Vánoční, s radostí se vrhneme do nákupních center, která budou překypovat 50ti procentními slevami na všemožné blyštivé doplňky, elegantní obuv a samozřejmě nespočet šatů pestrých barev a lákavých výstřihů. Která žena by odolala pokušení stát se terčem závistivých pomluv a lačných očí okolních mužů? Žádná, která bezmezně miluje kouzlo plesů. Tak neváhejte a ke svým zbrusu novým oděvům tanečních večerů si pořiďte stylová a neotřelá psaníčka, která vám poslouží i mimo rozjařené parkety.

Extravagantní psaníčko s třpytivými flitry, autor: lilicuyExtravagantní psaníčko s třpytivými flitry, autor: lilicuy

Jaký typ zvolit?

Dnes se na módním trhu pohybuje nepřeberné množství plesových psaníček, která se liší ve mnoha znacích a vaši koupi úzce ovlivňuje důležitější část outfitu, čili šaty. Pokud vám do oka padla dlouhá róba s nekonečnou vlečkou v elegantních odstínech, vaše psaníčko by nemělo být nijak zvlášť okázalé a nápadné, neboť hlavním prvkem je zde opravdu velká večerní. Vyberte si tedy kabelku klasické velikosti, nejlépe v černé, stříbrné a nebo šedé barvě s nenápadnými znaky a nebo zcela hladkou látkou. Neměla by být příliš velká, ale určitě musí pojmout mobilní telefon, peněženku a drobná líčidla. K danému psaníčku stylizujte vhodně i svou obuv, ta by měla doplňku odpovídat jak barvou tak materiálem, například satén a samet se navzájem vylučují a jsou takřka nemyslitelnou dvojicí.

Romantické sněhobílé psaníčko s kamínky, autor: susanloveRomantické sněhobílé psaníčko s kamínky, autor: susanloveJednoduché elegantní černé psaníčko, autor: maccadamienJednoduché elegantní černé psaníčko, autor: maccadamien

Máte raději decentní koktejlové šaty vypasovaného tvaru zajímavých pastelových barev? I pro vás je zde typ na oživení. Záleží však na tom, jakých barev váš oděv je, pokud máte v plánu obléct si například sytě červené ,,plesovky“ s délkou nad kolena, vaše kabelka může být prakticky jakéhokoliv tvaru, avšak barva musí ladit s obuví, která by měla být černá či krémová, Odvážnější dámy se nemusejí bát zlatých střevíčků a stejnobarevné bižuterie.

Zlaté disco psaníčko se hodí i do klubu, autor: saladineZlaté disco psaníčko se hodí i do klubu, autor: saladine

K jednodušším typům například černých barev je ideální volbou barevná a extravagantní kabelka, která zaujme a sklidí právoplatný obdiv. Nebojte se výstředních střihů v podobě srdce či mušle, vsaďte na bohaté flitry a nebo kůži s moderními nápisy, které se dobře vyjímají i na diskotéce a nebo v klubu.

Originální plesová kabelka tyrkysových odstínů, autor: susanloveOriginální plesová kabelka tyrkysových odstínů, autor: susanloveLuxusní červené psaníčko obzvláštní černou róbu, autor: mercombeandsmashLuxusní červené psaníčko obzvláštní černou róbu, autor: mercombeandsmash

Jste-li majitelka ideální figury a potrpíte si na extra minišaty, zvolte jednoduché, ale nepříliš elegantní psaníčko se stříbrnou šňůrkou přes rameno. Takový typ kabelky pojme nepostradatelné šminky a finance a zároveň ji využijete i mimo plesovou sezónu.

elegance nade vše s černým psaníčkem, autor: luxurycreativeselegance nade vše s černým psaníčkem, autor: luxurycreatives

Článek Plesové kabelky – hurá na taneční parkety! byl publikován 26. listopadu 2011 v 22.15 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...