Kabelky Benetton – pohodlí a ležérnost v jednom

Tagy:  Benetton, taška, doplněk, společnost, značka, historie, oděvy, oblečení

Sponzorované odkazy:

Kabelky Benetton – pohodlí a ležérnost v jednom

Potrpíte-li si na ležérnější styl spojený s kvalitním materiálem a neotřelým designem, přesně pro vás je tu společnost Benetton vyrábějící širokou škálu oděvů, včetně stylových kabelek. Doplňky bývají na celém outfitu tím nejdůležitějším prvkem, neboť dokáží pozvednout i ten nejobyčejnější kus oblečení a vytvořit z něj módní ikonu. Pokud máte ráda slevy a drahé kabelky vám nic neříkají, vyhněte se světově známým butikům jako je Louise Vuitton a zamiřte do nejbližší prodejny Benetton, kde na vás čekají ty nejžhavější kousky a stojí do 2 tisíc korun.

Elegantnější kabelka s nápisi Benetton, autor: mimibazarElegantnější kabelka s nápisi Benetton, autor: mimibazar

O značce

Miliardová společnost sídlící v Itálii, kde má i svůj původ se dnes pyšní 6200 prodejnami ve 120 státech světa. Můžeme tedy s jistotou mluvit o proslulé korporaci. Zakladatelem firmy je Luciano Benetton, jenž položil základy společnosti roku 1965 v italském Treviso. Zakladatel celou značku také řídil, přičemž návrhů oděvů se ujala jeho sestra Guiliana. V následujícíh letech se firma značně rozrůstala. Roku 1969 byl otevřen první butik na Rue Bonaparte v Paříži s výběrem celého tuctu různých svetříků až v padesáti barevných odstínech. Později se firma začala rovněž orientovat na kosmetické produkty, například v roce 1986 začala vyrábět vlastní parfémem Colors., který je populární dodnes a v roce 1992 se Luciano Benetton pustil do vydávání mezinárodního magazínu v angličtině a francouzštině pod názvem Colors.

Sportovnějšího typu je tato taška Benetton, autor: mimibazarSportovnějšího typu je tato taška Benetton, autor: mimibazar

Jedinečné kabelky

Společnost se odjakživa orientuje na ležérní módu, která musí být v první řadě pohodlná a přesně takové jsou také kabelky a tašky Benetton. Největší ohlas si vysloužily sportovnější tašky přes rameno a větší cestovní taška bílo-žlutých barev s nápadným nápisem Benetton. Nejenom, že jsou extrémně praktické, ale také trendy. Vlastní spousty úschovných kapes, kam schováte peněženku, mobilní telefon a nebo nepostradatel­ný diář.

Nejprodávanější taška Benetton, autor: mimibazarNejprodávanější taška Benetton, autor: mimibazar

Další v oblibě je jednoduchá černá taška přes rameno. Její zvláštností je lesklejší materiál, který upoutá pozornost. Kabelka je velice pohodlná a příjemná na dotek. Taktéž v sobě ukrývá kromě hlavní velké kapsy i kapsy postranní, díky kterým máte potřebné věci stále při ruce.

Lesklá taška přes rameno je velice pohodlná, autor: mimibazarLesklá taška přes rameno je velice pohodlná, autor: mimibazar

Z elegantnějšího soudky je zde bílá kabelka s červenou a nebo zelenou aplikací ve tvaru romantické květiny. Aby taška působila dokonale, její vnitřek je taktéž stylizován do barvy květu. Tento druh doplňku se nejvíce hodí v jarních a letních měsících k vzdušným šatům a nebo elegantnějším šortkám.

Romantická kabelka s květinou, autor: benettonRomantická kabelka s květinou, autor: benetton

Článek Kabelky Benetton – pohodlí a ležérnost v jednom byl publikován 3. prosince 2011 v 15.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...