Zara / jarní kolekce 2012

Tagy:  Zara, jaro, jarní kolekce, jaro 2012

Sponzorované odkazy:

Články v sérii

  1. Zara / jarní kolekce 2012
  2. Značka Zara se zaměřila více na internetový prodej
Zara / jarní kolekce 2012

Představte si nádherné šaty, topy a další žhavé trendy z přehlídkového mola za příznivé ceny? Tak přesně taková je jarní kolekce 2012 od španělské značky Zara. Připravte se vystoupit z davu!

Březen woman a TRF

Březen – WomenBřezen – Women WomenWomen

Aktuální březnová kolekce je hodně ve sportovním stylu. Najdete zde roztomilé pastely, kašmír, tvíd, svěží tkaninu a třásně. Ať už máte rády hravé, poutavé a oslnivé odstíny a vzory nebo jste spíše typ plaché dívky, v kolekci si najdete do pravé, dle svého vkusu.

Sluníčko už příjemně hřeje a tak je na čase pořídit si sexy šortky, glamour sukně, romantické šaty, jemné halenky a zajímavé topy. Březnová kolekce Zara zahrnuje mimo jiné i šifónové kalhoty, halenky s potiskem, elegantní košile a také asymetrické sukně a topy. Poutavé jsou také potisky vzorů na oděvech, se kterými jsme se do nynější doby setkávaly většinou pouze na šátcích.

Vzhledem k tomu, že jarní počasí je velmi nepředvídatelná, neměli byste zapomenout ani na pršipláště, které jsou letos velkým hitem, kožené bundy s cvočky a blejzry s potiskem.

TRFTRF

Kolekce TRF je o něco více uvolněnější, ale stejně romantická a svěží. Společně s ní možná objevíte svůj osobitý styl, o kterém jste dosud nevěděli. Nechtě vplout do svého šatníku elegantní krajky, transparentní materiály, měkké odstíny a krásné potisky, například s roztomilými ptáčky.

A na co můžeme těšit? Na dubnovou kolekci.

Duben 2012Duben 2012

Hlavní roli hraje bílá. Letošní léto je o ostré bílé a svěžích tkaninách. Kolekce je jednoduchá, sofistikovaná a elegantní.

Zkombinujte bílou průsvitnou košili s barevnými šortkami nebo sukní nebo bílý kabátek s bělenými džíny. Pro jednou to zkuste jinak a oblečte si místo černého kostýmku bílý, doplněný barevným topem.

Dokonalé šaty z dubnové kolekceDokonalé šaty z dubnové kolekce

Už teď se nemůžu dočkat, až bude dubnová kolekce k dostání. Již dlouho toužím po šatech, které jsou něčím odlišné, přesto ale jednoduché, elegantní a něžné. Nyní jsem je našla. Zde je můj typ!

Šaty jsou dokonale propracované, zvýrazňují ženské křivky a pastelový potisk ve spodní části jim dává romantický nádech a šmrnc.

Boty z jarní kolekce

Boty z jarní kolekceBoty z jarní kolekce

Je libo sandály na vysokém podpatku, platformě nebo jen pohodlné? V jarní kolekci bot Zara se jistě vybavíte na jaro i na léto.

Článek Zara / jarní kolekce 2012 byl publikován 27. března 2012 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...