Riflové kraťasy do letní pohody

Tagy:  Džínové šortky, riflové kraťasy, Tally Weijl

Sponzorované odkazy:

Riflové kraťasy do letní pohody

Hledáte nejžhavější letní oblečení? Džínové šortky jsou to pravé. Nabízejí komfort v uvolněném nošení, jsou stylové a velmi sexy. Dají se nosit na mnoho způsobů, doplníte s nimi spoustu stylů a hlavně jsou lepší než mini sukně, kterou musíte neustále kontrolovat.

Styly

Existuje mnoho různých stylů, ze kterých si můžete vybrat. Můžete nosit délku těsně nad kolena, končící v polovině stehen nebo kousek pod třísly. My se dnes zaměříme hlavně na ultra krátké džínové šortky a ani u nich se nebude jednat jen o jeden styl. Mohou být bílé, vyšisované, tmavé, černé, barevné nebo s potiskem. Stejně tak jejich spodní lem může být řádně zakončený, otřepený nebo ohrnutý. Nejoblíbenější jsou bokové džínové šortky, ale nosí se také šortky se zvýšeným pasem, ke kterým si bohužel stále nemůžeme najít cestu.

Tally WeijlTally Weijl

Tally Weijl

Kraťoučká verze džínových šortek je velmi přísná k naší postavě. Pokud jsou Vaše stehna štíhlá a pevná, máte štěstí a můžete si tento styl bez obav dovolit. Vám ostatním bych doporučila vybrat délku, která pokrývá větší část stehen. Ovšem pokud se v krátkých džínových šortkách budete cítit dobře, nic Vám nebrání v tom si je koupit a směle nosit.

Jak nosit džínové šortky

Krátké džínové šortky nejsou určeny jen na jednu sezónu, ale dají se nosit také v chladnějším počasí, stačí, když si pod ně oblečete punčochy. Skvělou kombinaci tvoří džínové šortky, černé punčochy a k tomu jednoduché tričko a blejzr.

Dají se využít pro mnoho příležitostí, pokud si k nim obujete žabky a tílko nebo barevné tričko, získáte neformální vzhled, opaku docílíte v luxusní košili a sandálech na podpatku.

K bokovým džínovým šortkám si můžete vzít jak upnuté tričko, tak u volnější top nebo tuniku.

Bílé džínové šortky doplňte o bílé tričko, delší lehkou koženou vesty asymetrického střihu a hnědé letní kozačky.

Do tmavých džínových šortek si zatrkejte světlou džínovou košili.

Další ležérní spojení tvoří džínové kraťasy, kostkovaná košile a dřeváky nebo si můžete zastrkat volnější bílou košili vpředu do džínových šortek a vzadu jí nechat volně splývat.

Kombinace 1Kombinace 1 Kombinace 2Kombinace 2 Kombinace 3Kombinace 3 Kombinace 4Kombinace 4 Kombinace 5Kombinace 5 Kombinace 6Kombinace 6 Kombinace 7Kombinace 7

Článek Riflové kraťasy do letní pohody byl publikován 15. května 2012 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...