Džínové kraťasy – zaručené módní kombinace

Tagy:  kraťasy, šortky, léto, letní móda, trendy, džínovina, denim

Sponzorované odkazy:

Džínové kraťasy – zaručené módní kombinace

Kraťasy jsou pohodlné a praktické a obzvláště v létě najdou široké uplatnění. V kraťasech můžeme vyrazit za sportem, na procházku, do města i večer na párty. Vše záleží pouze na správné kombinaci s dalším oblečením a vhodné volbě doplňků. Nechte se inspirovat a s džínovými kraťasy nikdy neuděláte chybu.

Proč právě kraťasy?

Džínové kraťasy jsou skvělým a univerzálním kouskem, který zejména v létě oblékáme již mnoho sezón. Kraťasy jsou pohodlné, něco vydrží a hodí se téměř při jakékoli příležitosti. V jednotlivých kusech mohou být velké rozdíly, vybíráme proto především podle toho, jak nám ty které kraťasy sedí. Vybírat můžeme podle délky, barvy, zdobení a střihu. Sexy a přitažlivě působí kraťoučké džínově šortky, které opticky prodlouží nohy. In je tmavá i světlá verze. Skvěle nám poslouží i delší kraťasy nad kolena, které vypadají decentněji.

Ve třpytu zlata

Jednoduché a neutrální kraťasy z džínoviny nás přímo vyzývají, abychom je doplnili výraznými barvami a pestrými doplňky. Se zlatou barvou jen zřídkakdy uděláme chybu. Obzvláště na opálené pokožce krásně vynikne a rozzáří ji. Třpyt k létu prostě patří. Klasické džínové kraťasy s typickým zdobením v podobě roztrhaných míst báječně zjemní zlatý saténový top na mašli za krk. Kdo má rád skutečně výrazné prvky, hned si zamiluje zlatavý náhrdelník z kuliček. Jak třešnička na dortu budou působit páskové sandálky bez podpatku, které jsou praktické a pohodlné i na výletech.

Sportovní i elegantní zároveň

Jednou z velkých výhod džínových šortek je fakt, že je lze zkombinovat téměř s čímkoli. S kraťasy z džínoviny můžeme vypadat elegantně, sportovně, sexy i ležérně. Ke světlým kraťasům můžeme obléknout tílko výrazné barvy, sytá růžová jistě okouzlí každého. Kontrast elegantního řaseného tílka a sportovních hodinek v téže barvě rozhodně není na škodu. Celkový dojem podtrhneme světlými žabkami se zdobeným páskem.

Pro milovnice černé

Kdo si nepotrpí na přeslazené barvy a volánky, jistě najde inspiraci v kompletu v rafinované černé, která v tomto případě není elegantní a smyslná ale spíše trochu tvrdší ve sportovním stylu. Džínové kraťasy, které jsou delší než obvykle doplňuje velmi jednoduché černé tílko vpředu s několika nenápadnými knoflíčky. Pohodlné černé balerínky sednou jako ulité a dodají alespoň trochu ženskosti. Černá kabelka z materiálu připomínající kůži má ideální velikost na výlety i na procházku městem.

Článek Džínové kraťasy – zaručené módní kombinace byl publikován 1. srpna 2010 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...