Kalhoty se sníženým sedem - jarní hit

Tagy:  kalhoty se sníženým sedem, Zara, Mayo Chix, Bershka

Sponzorované odkazy:

Kalhoty se sníženým sedem - jarní hit

Možná jste si do teď myslely, že kalhoty se sníženým sedem jsou výsadou jen skejťáků, ale následující článek Vás vyvede z omylu. Módní dámské kalhoty se sníženým sedem jsou o něco elegantnější, avšak stejně pohodlné. Rozdíl najdete také v nohavicích, které obepínají lýtka, pro dodání sexy vzhledu.

BershkaBershka

Kdo přišel s tímto módním výstřelkem?

S pohodlnými kalhotami se sníženým sedem přišel již v minulém století francouzský designér Paul Poiret, který se narodil 20. dubna 1879 v Paříži. Jeho vliv na módu 20. stolení lze přirovnat vlivu, jaký měl Picasso na svět umění. Poiret osvobodil ženy od pevného svírajícího oblečení a dal jim volnost ve volných kalhotách se sníženým sedem. Dokonale vytušil, po čem ženy touží, po svobodě. Fascinovalo ho zdobení, kroje a netradiční látky orientu, jež se promítly do jeho návrhů. Jeho design nastolil v moderním módním návrhářství strukturální jednoduchost. Nakonec zemřel zcela zapomenut a opuštěn roku 1944 v Paříži.

… z módního mola… z módního mola

Kalhoty se sníženým sedem jsou v horní části volnější a díky svému „spadlému“ sedu vytváří dojem štíhlejší postavy. Navíc jsou tyto džíny velmi pohodlné, v horní části Vás nic neškrtí, nic nesvírá.

Co si ke kalhotám obout

BaggyBaggy

Pokud budete outfit směrovat k pánskému stylu, obujte si boty v podobném stylu, například oxfordky. Chybu neuděláte, ani když budete kalhoty se sníženým sedem kontrastovat s botami a vezmete si typicky ženské lodičky na vysokém podpatku. V tomto případě si oblečte top s puntíky a do vlasů si dejte gumičku s mašlí. Dalšími perfektními doplňky k outfitu s kalhoty se sníženým sedem je klobouk nebo turban. Hlavně se nebojte experimentovat a kombinovat zdánlivě nekombinovatelné.

ZaraZara Mayo ChixMayo Chix

Když jsem viděla kalhoty se sníženým sedem, byla jsem přesvědčená, že mi tyto kalhoty slušet rozhodně nebudou, mám kulatý zadek a lýtka s ladnými laňčími také nemohu moc srovnávat. Jenže jsem si vzpomněla na rčení, že vše se má před zavrhnutím nejprve vyzkoušet a tak jsem šla do obchodu a jedny jsem si vyzkoušela. K mému údivu jsem byla velmi překvapena, díky širší horní části se lýtka zúží a zadeček schová. Nyní jsou kalhoty se sníženým sedem jedny z mých nejoblíbenějších kalhot.

http://www.mayochix.net http://www.bershka.com/ http://www.zara.com/

Článek Kalhoty se sníženým sedem - jarní hit byl publikován 12. června 2012 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...