Decathlon- sportovní oblečení s největším výběrem

Tagy:  sportovní oblečení, oděvy, adidas, nike, puma, společnost, obchody

Sponzorované odkazy:

Decathlon- sportovní oblečení s největším výběrem

Sportovní oděvy jsou velice populárním druhem zboží. Dnes již slovo sportovní neznamená čistě cyklistický nebo atletický, ale například dámské kolekce zahrnují moderní trika, stylové mikiny a dokonce kabelky. Ve sportovním odvětví si tedy na své přijde opravdu každý. Jenomže co se tohoto druhu módy týče, ceny jsou o trochu vyšší než v obyčejných obchodech s konfekcí. Přeci jenom značka je značka a pokud chcete kvalitní teplákovou soupravu adidas, nepromokavou obuv nike a precizní tašku puma, musíte si hold připlatit. Co byste tedy řekli na to, že zde existuje síť velkoobchodů, kde sportovní kolekce seženete za krásné peníze.

Společnost Decathlon je největší síť obchodů se sportem, autor: decathlonSpolečnost Decathlon je největší síť obchodů se sportem, autor: decathlon

Společnost Decathlon je vůbec největší sítí sportovních obchodů u nás. Na jejich pultech najdete světově známé značky jako je nike, puma, reebok, adidas, speedo, columbia, daiwa, kipsta artengo a mnoho dalšího. Jestli si myslíte, že vejdete do drobného obchůdku, kde najdete pár levnějších kousků, jste na omylu. Decathlon zastřešuje neskutečně monstrózní plochy plné těch nejkrásnějších oděvů. Jenom projití celého areálu vám zabere alespoň hodinu. Decathlon mimo jiné zastřešuje společnost Oxylane, která spolu s velkoobchodem organizuje nejrůznější sportovní akce, kde předvede své kolekce a zároveň upozorní na své jedinečné služby.

Firma zde funguje již od roku 1996 a od samého začátku má jasně stanovený cíl – uspokojit všechny zákazníky nehledě na pohlaví a vkus oblečení a obuvi. Proto je Decathlon navržen tak, aby vyhovoval naprosto všem jak od starších pánů, přes mladé teenagerky, až po děti. V obchodech Decathlon zakoupíte zboží pro jakýkoliv sport, nejenom pro běžné nošení, jež obnáší spíše designově propracované kousky. Pokud jste fanda fotbalu a potřebujete kvalitní kopačky, zde je rozhodně pořídíte a spolu s nimi dostanete i kopací míč. Basketbalisté v Decathlonu zakoupí míče, dresy a ostatní příslušenství. Pro běh je v obchodech nesčetně kombinací, fitness oddělení vás potěší jak stylovým oblečením, tak jedinečnými doplňky, které skvěle plní veškerou práci a navíc skvěle vypadají. Na své si samozřejmě přijdou také tenisté. Bruslení, pěší turistika, běh, horské kolo – nic není Decathlonu cizí. Pokud holdujete outdoorovým sportům, poohlédněte se po vypracovaných stanech, příslušenství na horolezectví a podobně.

V obchodech najdete i obuv Nike za pěkné ceny, autor: DecathlonV obchodech najdete i obuv Nike za pěkné ceny, autor: Decathlon

Článek Decathlon- sportovní oblečení s největším výběrem byl publikován 4. srpna 2012 v 14.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...