Alexa Chung pro podzimní kampaň Vero Moda 2012

Tagy:  Vero Moda, Alexa Chung, podzimní kolekce

Sponzorované odkazy:

Alexa Chung pro podzimní kampaň Vero Moda 2012

Alexa Chung, jež si všichni dobře pamatujeme z jarní kolekce 2012, je opět tváří tentokrát podzimní kolekce Vero Moda 2012. Oblečení značky Vero Moda nesmí chyběn v žádném dámském šatníku, protože je díky své jednoduchosti velmi dobře kombinovatelné, mimo to je moderní, kvalitní a hlavně cenově dostupné. Vero Moda se i letos zaměřila na aktivní a sebevědomé ženy, o čemž se můžete nyní přesvědčit.

Pro ty, co Alexu Chung ještě neznají, ji v krátkosti představím. Jedná se známou televizní moderátorku, modelku a módní ikonu. Pochází z Anglie, ale jak její příjmení napovídá, její otec není Angličan, ale Číňan. S modelingem začala už ve 14 letech, od té doby se objevovala na titulcích známých časopisů Elle nebo CosmoGirl, reklamních kampaních nebo hudebních klipech. O 6 let později vyměnila modeling za žurnalistiku a stala se jednou z nejlépe oblékaných žen světa, stala se módní ikonou.

Jedna z nejoblíbenějších značek právě představila svoji podzimní kolekci ve styl 60. let, plné kohoutích stop a outfitů vhodných do kanceláře. Alexa Vám nyní předvede jak nejlépe jednotlivé kousky z Vero Moda kombinovat.

Černý kompletČerný komplet Kabát se vzorem rybí kostiKabát se vzorem rybí kosti Bílá halenka a černé šortky se zvýšeným pasemBílá halenka a černé šortky se zvýšeným pasem Podzimní elegantní kloboukPodzimní elegantní klobouk

Všechny máme své oblíbené kousky, například minišaty, košile, úzké džíny nebo kotníčkové boty, které se mění dle módních trendů, ale ve své podstatě zůstávají pořád stejné. Takovéto podobné kousky najdete i v letošní podzimní kolekci Vero Moda. Oblečení jsou jednoduché, a přesto zajímavé, elegantní a hlavně nositelné.

Červené šaty se sníženým pasemČervené šaty se sníženým pasem

Za pozornost stojí hlavně hřejivé kabáty se vzorem rybí kosti nebo kohoutí stopy, blejzry v klasických liniích v barvě černé nebo v podzimním tónu fialové, dále také halenka s krajkovými volánky a neobvykle dlouhými rukávy sahajícími skoro až k loktům. Nechybí ani transparentní límeček Petr Pan, který si Alexa velmi oblíbila, a který si pro ni skoro až typický. Rozkošné jsou také červené šaty se skládanou sukní, které Vám možná připomenou šaty, které nosila Twiggy a není divu, protože z té doby byla čerpána inspirace pro kolekci.

Věřím, že Alexa Chung je pro mnohé z nás velkým zdrojem inspirace, hlavně pro ty, které se chtějí vyhnout módnímu stereotypu.

Zdroj: www.veromoda.com

Článek Alexa Chung pro podzimní kampaň Vero Moda 2012 byl publikován 20. srpna 2012 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...