Oblékněte se za 1000 Kč od hlavy až k patě

Tagy:  levné oblečení, nákupy, nakupování, trendy, móda, styl

Sponzorované odkazy:

Oblékněte se za 1000 Kč od hlavy až k patě

Některé ženy argumentují tím, že se nemohou oblékat příliš moderně proto, neboť je móda velmi nákladnou záležitostí. Samozřejmě, pokud se vzhlédnete v pařížské ulici, pak si rozhodně musíte vydělávat nadprůměrně. Pakliže však chcete být trendy, mít aktuální šatník a vypadat stylově, bohatě vám postačí běžný plat. Musíte jen umět zavítat do těch správných prodejen a tam si vybrat takové kousky, za které nedáte tisíce korun. Pokud vás zrovna nenapadá, kam pro levnější nebo slevové kousky zajít, nechte se inspirovat a oblékněte se od hlavy až k patě, třeba jen za ,,tisícovku".

Kolové sukně jsou další sezónu opět v módě a obzvláště pak ty s vyšším pasem. Výhodou těchto modelů je fakt, že je nemusí nosit pouze štíhlé modelky, ale také slečny a ženy, co mají nějaké to kilíčko navíc nebo chtějí zakrýt problematičtější partie. Sukně v tomto střihu dokonale zamaskuje větší zadeček i stehna a vy se tak budete cítit naprosto skvěle. Pokud nechcete vlastnit klasickou černou variantu, pořiďte si tuto v pastelové modré barvě, která vás v prodejnách VEROMODA vyjde na senzačních 499 korun. Nakupovat můžete buď přímo v kamenných prodejnách nebo na stejnojmenném e-shopu.

Autor: VEROMODAAutor: VEROMODA

Kostkované košile se ke slovu přihlásily opět začátkem loňského jara a nutno podotknout, že se opravdu ujaly. Nosit je mohou jak muži, tak samozřejmě ženy, u kterých v kombinaci s upnutými džínami nebo jednoduchými leginami, vypadají naprosto dokonale a maximálně žensky. Pokud stále žádnou kostkovanou košili trendy barvě nevlastníte, pak zavítejte na -e-shop THEHUT a obstarejte se například tento trendy kousek, za který zaplatíte pouhých 375 korun. Obdobné kousky, rovněž za super ceny, hledejte například v prodejnách Tally Weijl.

Autor: THEHUTAutor: THEHUT

Společenských šatů není nikdy dost a obzvláště ne těch méně plesových, které můžete nosit i na party či jakýkoliv večírek nebo do zaměstnání. Spolu se sakem krajkové šaty působí formálnějším dojmem, pokud k nim ale oblečete vysoké jehly a vezmete si do ruky moderní psaníčko, rázem budete za sexy divu, za kterou se na večírku každý otočí. Tento model pořídíte opět v prodejnách VEROMODA, a to již za skvělých 799 korun. Pakliže by vám nevyhovovala výrazná červená barva, k dispozici je také méně extravagantní modrá nebo jednoduchá černá.

Autor: VEROMODAAutor: VEROMODA

Co by v šatníku každé ženy, která se zajímá o módu a ráda se obléká dle posledních trendů, rozhodně nemělo chybět, jsou vyšisované a rozpárané džíny. Ty jsou evergreenem, který snad nikdy nevyjde z módy, proto se do nich rozhodně nemusíte bát investovat. Pakliže si přeci jen nemůžete dovolit dražší variantu džínů, nemusíte zoufat, na stránkách společnosti ASOS najdete nespočet levnějších variant, které vypadají skvěle a jsou velmi kvalitní. Džíny pořídíte již od 899 korun.

Autor: ASOSAutor: ASOS

Sako je dalším ,,must have" kouskem, který se vám ve skříni rozhodně nikdy neztratí. Potřebujete náhle zajít na úřad, účastnit se svatby nebo máte před zkouškou? Pak na všechny tyto formálnější příležitosti můžete obléknout jednoduché sako. To také využijete k běžnému dennímu nošení, neboť si skvěle rozumí jak s pouzdrovými šaty, tak s roztrhanými džíny. Pakliže černé jednoduché sako již vlastníte a krémovou neutrální variantu stejně tak, obstarejte si například vínové nebo červené sako, které bude hitem letošního jara. Tento kousek koupíte v prodejnách VEROMODA za bezva cenu 730 korun.

Autor: VEROMODAAutor: VEROMODA

Článek Oblékněte se za 1000 Kč od hlavy až k patě byl publikován 5. března 2015 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...