Italské kabelky – symbol módních trendů

Tagy:  italské kabelky, trendy, doplňky, itálie, móda

Sponzorované odkazy:

Italské kabelky – symbol módních trendů

Ne nadarmo se říká, že je právě Itálie, konkrétně Miláno, Mekkou módních trendů. Dnešní nejznámější modelky se proslavily právě zde, nejpopulárnější návrháři odsud přímo pocházejí anebo zde alespoň prožili zlomek kariéry. Zkrátka a dobře, jakmile se řekne nové trendy a nejnovější kolekce, každému by se měla představit právě tato úchvatná oblast Středomoří. Na co jsou Italové rozhodně absolutní mistři oboru, jsou samozřejmě kabelky. Jejich práce s kůží v kombinaci s oslnivými barvami a aplikacemi je nenahraditelná, ale otázkou zůstává, zda si vůbec takové výrobky může obyčejný smrtelník pořídit. Nechte se inspirovat a případně si podobně kousky pořiďte v běžné konfekci.

Italové se řídí heslem ,,fantazii se meze nekladou“, čili nás mohou překvapit neuvěřitelně extravagantní kreací, ale stejně tak sofistikovaným modelem, jako je například tato jemně růžová kabelka z pravé krokodýlí kůže. Její tvar je příjemný a díky velikosti ji snadno užijte i do práce na nějaké ty papíry a jiné drobnosti. Jistě vám ale došlo, že kůže, obzvláště pak z krokodýla, není zrovna lacinou záležitostí, imitaci kabelky proto zakoupíte v New Yorkeru a to okolo 800 korun, což je částka příjemná.

Jednoduchost nade vše, autor: polyvoreJednoduchost nade vše, autor: polyvore

Když už jsme u té kůže, co takhle zkusit hadí kůži a to hned v neodolatelné kombinaci královské modři a tyrkysové barvě. Psaníčko zdánlivě obyčejného tvaru je ozvláštněno jak o reliéf kůže, tak o aplikaci připomínající prsty, ty mají také své praktické opodstatnění, neboť díky nim kabelku snadno uchopíte. Podobný styl kabelky najdete v H&M.

Hadí kůže letí, autor: polyvoreHadí kůže letí, autor: polyvore

Co Italům rozhodně není cizí, je smysl pro eleganci. Zaneprázdněné právničky, asistentky v kanceláři či managerky jistě ocení praktickou vínovou variantu od Valentina, která pojme jak pracovní dokumenty, tak líčidla, telefon a diář. Imitaci najdete v obchodním době Zara.

Elegantní varianta pro podnikatelky, autor: polyvoreElegantní varianta pro podnikatelky, autor: polyvore

A teď něco pro ty, které nerady splývají s davem a potrpí si na nápadné a maximálně originální doplňky. Žádná barva vám není cizí, milujete kůži a dlouhá ucha? Pak je tato varianta retro, žluté kabelky tím pravým pro vás.

Retro styl je v kurzu, autor: polyvoreRetro styl je v kurzu, autor: polyvore

Černá kabelka je základem každého šatníku a která žena ji nemá, jakoby nebyla. Zapomeňte však na prastaré černé vaky, jež nemají absolutně žádný tvar, vsaďte na futuristický model brašny s klasickou klipsou, ozvláštnění o kovové aplikace v rockerském duchu. Kabelka je sice výrazným doplňkem, ale hodí se jak k elegantním šatům, tak k obyčejným džínám. Zavítejte do H&M a poohlédněte se po podobném modelu.

Bez černé ani tánu, autor: polyvoreBez černé ani tánu, autor: polyvore

Článek Italské kabelky – symbol módních trendů byl publikován 16. října 2012 v 11.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...