Móda kožených kalhot je zpět

Tagy:  kožené kalhoty, móda, módní trendy, kůže, dříny, látka, oblečení, dámské oblečení

Sponzorované odkazy:

Móda kožených kalhot je zpět

Pokud se alespoň částečně zajímáte o módní trendy, nemohli jste si nevšimnout jednoho z největších výstřelků poslední doby, kterým jsou legíny. Nosit je můžete na elegantní způsob spolu se sáčkem či delším svetříkem, ale také jen tak k mikině a keckám. Pakliže nechcete jít s davem a vždy jste, co se módy týče, o krok napřed, pořiďte si kožené legíny a k nim rovnou i kalhoty stejného materiálu. Možná žijete v domnění, že doby kůže jsou nekompromisně za námi, ale opak je pravdou, proto se nebojte ukázat trochu toho sex-appealu, jež ve vás dřímá.

Kožené kalhoty na první pohled působí jakýmsi strojeným a především nepohodlným dojmem, avšak jakmile se do nich obléknete, zjistíte, jak moc je toto zdání klamné. Vnitřek kalhot je vždy opatřen slabší podšívkou, která příjemně přilne na kůži, neklouže a neštípe. Kožené kalhoty jsou také velmi praktické, neboť se jen tak neušpiní a pokud ano, lze je vcelku snadno otřít vlhkým hadříkem. Další výhodou je fakt, že oproti studeným džínům v zimních měsících krásně zahřejí. Nosit je můžete v kombinaci s džínovou bundou, teplými šálami, kabátem. Vyvarujte se však koženým bundám a řiďte se heslem, že všeho moc škodí. Po čem ale rozhodně sáhněte jsou kořené rukavice, kabelka, obuv nebo jiné zajímavé doplňky.

Klasické, černé kožené kalhoty se vám ve skříni rozhodně neztratí a sáhnout po nich můžete vlastně kdykoliv. Pakliže si nepotrpíte na zbytečné kapsy a zimy a preferujete spíše již zmiňované leginy, vsaďte na tuto variantu, která vás ne finále vyjde i na menší peněžní obnos. Obchody, ve kterých seženete hezké kousky za pár korun jsou rozhodně H&M, New Yorker, Zara či Mango.

Kožené kalhoty jsou TOP, autor: polyvoreKožené kalhoty jsou TOP, autor: polyvoreVyzkoušejte kožené leginy, autor: polyvoreVyzkoušejte kožené leginy, autor: polyvore

Kdo říká, že kožené kalhoty nemohou být i společenskou variantou? Jemné semišové provedení v šedivém odstínu se zajímavou mašlí místo pásku a s volnějšími nohavicemi je zkrátka trefou do černého.

I elegantní varianta je přípustná, autor: polyvoreI elegantní varianta je přípustná, autor: polyvore

Kůže jakožto taková není pro každého, musíte ji prostě umět nosit. Pakliže jste si už zvykli na jednoduchou černou variantu, sáhněte po něčem divočejším a osobitějším, jako jsou úzké slim kalhoty ve výrazném barevném provedení. Je lito tyrkysovou? Oranžovou či zelenou? Ve fantazii se meze nekladou.

Modrá je zkrátka dobrá, autor: polyvoreModrá je zkrátka dobrá, autor: polyvore

Nedovedete si život představit bez vašich milovaných džínů, ale zároveň se toužíte stát součástí módních trendů a zkusit ,,kůži na vlastní kůži?“. Pak udělejte kompromis v podobě kožených kalhot džínového střihu i barvy. Jejich slušivost vás jistě překvapí.

Džíny nebo kožené kalhoty?, autor: polyvoreDžíny nebo kožené kalhoty?, autor: polyvore

Článek Móda kožených kalhot je zpět byl publikován 4. listopadu 2012 v 13.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...