Kabelky Mango – luxus za nízké ceny

Tagy:  Mango, kabelky mango, doplňky, oblečení, obchod, psaníčko, kabela, taška

Sponzorované odkazy:

Kabelky Mango – luxus za nízké ceny

Mango patří k obchodům lepší kvality, které nabízejí sofistikované kousky s kapkou originality a nevšednosti. Pracujete v kanceláři, kde je podmínkou elegantní oděv, ale nechcete být za šedou myš, pak rozhodně navštivte Mango. Přes týden máte podpatků tak akorát dost a proto po běhání po městě preferujete hlavně pohodlí? Pro Mango ležérní móda rozhodně není problém. Chystáte se na firemní večírek ne schůzku, kam si hodláte vzít překrásné šaty za příjemné peníze? Pak rozhodně vsaďte na Mango. A že nevíte, kde k těmto outfitům sehnat kabelky všeho druhu? Pak se z obchodu nevzdalujte, neboť veškeré stylové kousky najdete zde.

Jen tak do ruky

Vždy, pokud nevíte jakou kabelu zvolit, nejjednodušší je sáhnout po psaníčku, které vám zbytečnými uchy a aplikacemi nebude rušit outfit. Pozor však dejte na to, aby se kabelka vždy stylově hodila, šetřete třpytkami a také výrazným leskem.

Výrazné barvy vám prospějí, autor: asosVýrazné barvy vám prospějí, autor: asosIdeální na ples, autor: forevernewIdeální na ples, autor: forevernewNeutrálním psaníčkem nic nezkazíte, autor: mangoNeutrálním psaníčkem nic nezkazíte, autor: mangoVsaďte na IN pruhy, autor: witcheryVsaďte na IN pruhy, autor: witchery

Na nákupy

Jistě jste někdy zažily situaci, kdy jste s kamarádkou vyrazily na sobotní nákupy, ale udělaly jste jednu chybu, zvolily jste vysoké podpatky a nepohodlné šaty. Tohle vás jistě natolik ponaučilo, že po buticích vyrážíte již v čistě pohodlném stylu. Pořiďte si velkou kabelu Mango, která pojme spousty hadříků a doplňků a přesto vypadá výborně. Co říkáte na jednoduchou černou brašnu nebo na přepychovou hadí kůži?

Na nákupy jedině s brašnou, autor: asosNa nákupy jedině s brašnou, autor: asosZebří motivy letí, autor: asosZebří motivy letí, autor: asosČerná klasika, autor: johnlewisČerná klasika, autor: johnlewisKlidně i na pláž, autor: johnrobshowKlidně i na pláž, autor: johnrobshow

Do práce

Pakliže každý den navštěvujete zaměstnání, kam se rozhodně nesluší nosit tepláky nebo termo oblečení, nikdo jiný, než Mango vám nebude rozumět lépe. Jednoduchý kalhotový kostýmek rozbijte lesklou žlutou variantou, která rozzáří den vám i vašim kolegům. Pro milovníky podzimu je zde vínový model jednoduchého tvaru a pro všechny případy nic rozhodně nezkazíte černou či tmavě šedou barvou matné kůže. Teď stačí už jen zvolit ideální doplňky a hurá do zaměstnání.

Červená jako symbol podzimu, autor: jcpenneyČervená jako symbol podzimu, autor: jcpenneyŽlutá rozzáří váš den, autor: mytheresaŽlutá rozzáří váš den, autor: mytheresaMatná klasika potěší, autor: johnlewisMatná klasika potěší, autor: johnlewis

Na schůzku

Na rande chceme každá vypadat neodolatelně a krásně, ale nic se nemá přehánět. Váš protějšek by neměl vidět, jak moc se snažíte zaujmout. Oblečte se proto rafinovaně sexy, ale ne příliš vyzývavě. K jednoduchým džínám a slušivému topu zvolte tašku přes rameno a máte vyhráno.

Praktické provedení pro každý den, autor: jonhlewisPraktické provedení pro každý den, autor: jonhlewisA hurá na rande, autor: monkiA hurá na rande, autor: monkiV country stylu, autor: targetV country stylu, autor: target

Článek Kabelky Mango – luxus za nízké ceny byl publikován 2. prosince 2012 v 17.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...