Trika s potisky – víte, jak být in za pár korun?

Tagy:  trika s potiskem, triko, top, potisk, móda, dámské oblečení, sport, nákupy, formální oblečení

Sponzorované odkazy:

Trika s potisky – víte, jak být in za pár korun?

Drtivá většina žen se o módu alespoň trochu zajímá a chce vypadat dobře. Některé méně, jiné o poznání více, ovšem ve výsledku po pěkném outfitu touží všechny. Nemusíte navštěvovat luxusní, předražené butiky s pětimístnými cenami a přesto budete stylová a neustále dle posledních trendů. Ptáte se, jak toho docílit? Jednoduše vsaďte na trendy trika s potisky.

Jen tak do města

Trika s potisky jsou velmi vděčným produktem, neboť v nich můžete vyrazit prakticky kamkoliv. Chystáte se na nákupy do města, na kafe s kamarádkou a nebo jen na procházku? Pak vám tričko s potiskem bude skvělým společníkem. A záleží už pouze na vás, jestli vsadéte na výraznější barvu, osobitou kresbu a nebo nápis, který do světa hlásá vaše aktuální myšlenky nebo pocity. Ve fantazii se meze nekladou a v kombinaci s úzkými džínami a teniskami nelze šlápnout vedle.

Tygříkem nic nezkazíte, autor: chicnovaTygříkem nic nezkazíte, autor: chicnovaVyznání se také počítá, autor: conleysVyznání se také počítá, autor: conleysRůžová pro optimistky, autor: riverislandRůžová pro optimistky, autor: riverislandZkuste i dlouhý rukáv, autor: sheinsideZkuste i dlouhý rukáv, autor: sheinside

Ideální na jogging

Doby, kdy jsme si do tělocvičny oblékli tepláky s gumou a nasadili ,,jarmilky“, jsou dávno pryč a především ženy chtěji i u sportovních aktivit vypadat dobře. Chodíte běhat nebo provozujete pravidelný jogging? Volnější triko s potiskem je nejenom stylové, ale také velmi pohodlné a vzdušné. Bavlna saje pot, čili se nemusíte obávat nepříjemných pocitů.

Na sport ideální, autor: bankfashionNa sport ideální, autor: bankfashionBavlna skvěle saje pot, autor: conleysBavlna skvěle saje pot, autor: conleysJogging ve znamení stylu, autor: jades24Jogging ve znamení stylu, autor: jades24

Hurá na party

Chystáte se na party a nevíte, co na sebe? Zapomeňte pro jednou na upnuté šatičky a strojené podpatky. Popadněte originální triko s potiskem, nechte vykouknout ploché bříško a užijte si večer plný tance a zábavy. V zimních měsících je vhodné triko kombinovat s koženými kalhotami nebo sexy legínami, v létě zase preferujte ultra krátké džínové šortky a komfortní sandálky, ze kterých vás nohy jen tak bolet nebudou.

Hurá na party, autor: chicnovaHurá na party, autor: chicnovaNa mejdan ve velkém stylu, autor: republiccoukNa mejdan ve velkém stylu, autor: republiccoukPotisk i na party, autor: riverislandPotisk i na party, autor: riverisland

Potisk i formálně

Kdo říká, že se v tričku s potiskem nemůžete ukázat třeba v kanceláři nebo někde, kde musíte vypadat formálně? Elegantnější varianty s květy nebo vkusnými obrázky příjemně rozzáří celý outfit a dodají mu šmrnc.

Jemná halenka do kanceláře, autor: veromodaJemná halenka do kanceláře, autor: veromodaI potisk může být formální, autor: objectciI potisk může být formální, autor: objectciJemná černobílá kombinace, autor: jades24Jemná černobílá kombinace, autor: jades24

Článek Trika s potisky – víte, jak být in za pár korun? byl publikován 11. února 2013 v 15.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...