Kabelky Versace pro milovnice luxusu

Tagy:  kabelky versace, versace, doplňky, móda, oblečení, značka

Sponzorované odkazy:

Kabelky Versace pro milovnice luxusu

Zakladatelka jedné z nejpopulárnějších módních značek světa, Donatella Versace, je pověstná svou extravagantností a vytříbeným vkusem, který je obrazem jejích nápaditých modelů, které rok co rok neustále překvapují. Když už si myslíte, že vás Versace nemůže ničím překvapit, objeví se nová kolekce, která se rázem stane středem pozornosti a veškerého dění. Pokud se oblékáte spíše nenápadně a řídíte se pravidlem ,,hlavně nevyčnívat“, vyhněte se značce širokým obloukem, pakliže jste ale milovnice luxusu a módy, pak jsou kabelky Versace přesně tím pravým pro váš šatník a vaše nespoutané já.

Modrá barva je samozřejmě nesmrtelná a i letošní jaro je v kurzu, lesklé materiály jsou rovněž IN a šátky jak by smet, proč je tedy nespojit do jednoho úchvatného modelu v podobě kabelky Versace. Tento unikátní model pořídíte v butiku již za 5 325 korun, což je investice, která se opravdu vyplatí, neboť kabelku můžete nosit jak džínám, tak ke společenskému a formálnímu kostýmku, kterému teprve dodá ten správný glanc.

Modrá je stále dobrá, autor: vanmildertModrá je stále dobrá, autor: vanmildert

Pokud jste se již dostali ke článku o růžové barvě, pak jistě víte, že je letos módním tématem číslo jedna. Cokoliv, co je v jakémkoliv odstínu růžové, je zkrátka hit a to včetně kalhot a spodního prádla! Pakliže chcete i letošní sezónu zářit, pak musíte vlastnit tuto úchvatnou růžovou kabelu z poslední kolekce Donatelli Versace. Kožená varianta je skvělým doplňkem do těchto slunečných dní a díky použitému materiálu vám vydrží několik let jako nová. Nezbývá jen doufat, že se růžová barva na výslunní udrží hodně dlouho.

Vsaďte na odvážnou růžovou, autor: forwardforwardVsaďte na odvážnou růžovou, autor: forwardforward

Černou klasiku musí vlastnit každá žena, která se alespoň trochu zajímá o svět módy. Proč ale hned sáhnout po tmavém neforemném vaku? Poohlédněte se raději na prodejních pultech po kolekci Versace jeans, která nabízí atraktivní modely v matných i lesklých variantách s typickým logem a jemným zlatým či stříbrným nápisem, jež je nezpochybnitelným důkazem pravosti.

Versace jeans a lesklá klasika, autor: vanmildertVersace jeans a lesklá klasika, autor: vanmildert

Jaro a léto jde ruku v ruce se spoustou večírků a party, na kterých samozřejmě jakožto módní diva nemůžete chybět. K tomu, abyste se stali středem pozornosti a obdivu vám hravě poslouží toto stylové psaníčko, opět v růžovém provedení.

Psaníčko na divokou party, autor: ssensePsaníčko na divokou party, autor: ssense

Článek Kabelky Versace pro milovnice luxusu byl publikován 13. května 2013 v 12.00 v rubrice Doplňky a Značky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...