Hit letních večerů – rudé rty!

Tagy:  rty, barva, červená barva, odstín, rtěnka, make-up

Sponzorované odkazy:

Hit letních večerů – rudé rty!

Letní večery jsou ideální pro trávení společných chvil s přáteli, partnerem či na venkovních party, které si v době dlouhé a mrazivé zimy, rozhodně nedopřejete. Pokud jste se rozhodli pro jednou vyměnit vytahané tepláky za něco stylovějšího a hodláte vyrazit do víru velkoměsta, pak se rozhodně inspirujte hitem letošního léta, kterým jsou překvapivě rudé rty. Naučte se je nosit a budete za královnu každého večírku.

Mezi nejžhavější trendy letošní sezóny lze rozhodně zařadit vše, co má korálový odstín. Tato barva je velmi specifická, neboť není ani oranžová, ani červená. Zkrátka a dobře, nachází se někde mezi těmito odstíny a na rtech vypadá naprosto famózně. Korálová ústa kombinujte s nenápadným líčením očí a tváří a oblečte si cokoliv ve sněhově bílé, neboť tyto kombinace působí naprosto vražedně.

Jak červenou nosit?

Nosit červené rty rozhodně není jen tak a než sáhnete po atraktivním odstínu, řiďte se určitými radami, abyste se místo smyslných rtíků nesetkali s popraskanou kůží a nevzhlednými ,,přetahy". V první řadě rty ošetřete peelingem, který je zbaví odumřelých kožních buněk a stroupků. Poté je hydratujte krémem či balzámem na rty. Následně použijte konturovací tužku, kterou okraj rtů jemně zabarvěte. Pro dlouhodobí efekt tužkou vymalujte celou plochu pusy. Poté pomocí speciálního štětečku naneste rtěnku tak, aby nepřesahovala přes konturovací tužku a byla nanesena všude rovnoměrně. Přebytečnou barvu jemně otřete do čistého ubrousku.

Korálový odstín vede, autor: neimanmarcusKorálový odstín vede, autor: neimanmarcus

Chystáte se na party oslnit v ultra krátkých černých mimi šatech či sázíte na stylovou kůži a to rovněž v černém provedení? Pak rozhodně zapomeňte na přírodní styl líčení a opět se zaměřte na rty a jejich důkladné vybarvení. Pro tentokrát volte vínový odstín, který spolu s černou barvou oděvů a doplňků tvoří dokonalou dvojici. Nezapomeňte také na lakování nehtů, které je rovněž součástí outfitu.

Vínová a černá jsou skvělou kombinací, autor: asosVínová a černá jsou skvělou kombinací, autor: asos

Nachová je rovněž velmi aktuální módní záležitostí, ovšem nutno podotknout, že nesluší každému. Nejlépe se nachově rudé rty v tomto odstínu budou vyjímat na platinových blondýnkách, u kterých kontrast tmavé barvy a extrémně světlých vlasů rozhodí naprosto každého.

nachová je rovněž módní, autor: barneysnachová je rovněž módní, autor: barneys

A zapomenout nesmíme samozřejmě ani na klasickou červenou, která se rozhodně v žádné kabelce nikdy neztratí. Používat ji mohou jak brunetky, černovlásky, zrzky tak blondýnky, proto se jejího použití určitě nebojte.

Klasická červená sluší všem, autor: barneysKlasická červená sluší všem, autor: barneys

Článek Hit letních večerů – rudé rty! byl publikován 12. srpna 2013 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...