Neslíbatelné rtěnky, které vydrží celý den

Tagy:  neslíbatelné rtěnky, rtěnka, kosmetika, značka, kvalita, make up, líčení, podklad, báze, lesk

Sponzorované odkazy:

Neslíbatelné rtěnky, které vydrží celý den

Možná patříte k těm ženám, které během líčení velmi často zapomínají také na své rty. Precizně si nanesete make up, pudr i tvářenku, dokonale si nalíčíte oči včetně obočí, avšak na podkladovou bázi na rty či dokonce rtěnku nebo lesk již zapomenete. Ovšem právě rty jsou něčím, co byste okolnímu světu měly stavět na obdiv a ukázat svou smyslnost.

Otázkou ale zůstává, jak vybrat takovou rtěnku, která na rtech vydrží dlouhé hodiny a nezanechá je vysušené, matné a s nepříjemným povlakem. Inspirujte se oblíbenými kousky, které jednak vydrží zářivé celý den a co vás jistě potěší je fakt, že nemusejí být drahé.

Mac je velmi populární značkou, kterou preferují vizážisté a odborníci přes dekorativní kosmetiku z celého světa. Její kouzlo spočívá v klinických studiích, které dokazují, že kosmetika MAC vyhovuje každé pleti, je vyrobena z nejkvalitnějších surovin a na pleti se drží dlouhé hodiny, ať už děláte cokoliv. Vyzkoušejte například tuto neslíbatelnou rtěnku Retro Matte v atraktivním odstínu, který je pro podzim jako stvořený. Rtěnku zakoupíte v prodejnách MAC za příjemných 285 korun.

Rtěnka MAC za 285 korun, autor: nordstromRtěnka MAC za 285 korun, autor: nordstrom

Dokonce i některé drogistické výrobky stojí za úvahu a bez obav do nich můžete investovat. Značka Maybelline New York je sporná, neboť ne všechny její výrobky jsou zárukou kvality, ale pokud budeme hovořit o rtěnce Super Stay 14 hour, rozhodně ji vyzkoušejte. Na rtech sice nevydrží slibovaných 14 hodin, ale v době pracovního vytížení či na večírku s ni můžete počítat a navíc vás vyjde na skvělých 215 korun.

Maybelline za 215 korun, autor: thehutMaybelline za 215 korun, autor: thehut

O značce Bobbi Brown jsme již párkrát zmínili a i tentokrát na ni lze pět jedině chválu. Rtěnka Lip Color má sice neoriginální název, za to se pyšní vlastnostmi jako je hydratace, dlouhotrvající efekt, dokonalý objem a lesk. Zakoupit ji můžete v několika atraktivních odstínech a to za 525 korun.

Bobbi Brown je sázkou na jistotu, autor: johnlewisBobbi Brown je sázkou na jistotu, autor: johnlewis

Pokud vám nevadí si za kvalitní rtěnku, kterou ze rtů jen tak nedostanete, trochu připlatit, pak rozhodně vsaďte na kolekce značky Aerin, které jsou klinicky testovány a v oblasti dekorativní kosmetiky dovedou hotové zázraky. Kromě výrazných nachových odstínů, které jsou hitem letošního podzimu, se můžete těšit i na příjemné přirozené barvy. Rtěnku pořídíte v parfumeriích či na internetových stránkách od 735 korun.

Za kvalitu v podobě Aerin zaplatíte 735 korun, autor: johnlewisZa kvalitu v podobě Aerin zaplatíte 735 korun, autor: johnlewis

Článek Neslíbatelné rtěnky, které vydrží celý den byl publikován 4. října 2013 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...