Módní hit – pohodlné parky

Tagy:  dámská parka, oblečení, oděvy, nakupování, bunda, kabát, zima

Sponzorované odkazy:

Módní hit – pohodlné parky

V zimě je lidský organismus oslabený, tudíž podstatně náchylnější k nemocem a bacilům. A právě z tohoto důvodu bychom měli nosit teplé, pohodlné, prodyšné oblečení, které nám pomůže bránit se nepříznivým vlivům okolí. Bohužel ne všechny trendy jdou ale ruku v ruce s tímto předsevzetím. Snadno tak potkáte slečny v lehkých kabátcích a krátkých bundičkách, které si koledují o záněty ledvin a močových cest. Pokud chcete být celou zimní sezóně v teple a přesto vypadat maximálně stylově, pořiďte si módní hit – parku.

Parka je jakási delší bunda, případně kratší kabát, kterému by neměla chybět pořádná kapuce a kožich, který zahřeje i v těch největších mrazech. A kde vlastně pohodlnou parku sehnat? Najdete je v moderních obchodech s oděvy jako je H&M, New Yorker, Orsay, Pull and Bear, Zara, Bershka, Mango a mnoho dalších.

Sněhově bílá

Bílá barva je samozřejmě stále in a v zimních měsících obzvláště. Pořiďte si tuto stylovou, dlouhou parku od Amazonu, ve které se díky příjemnému kožíšku budete cítit naprosto skvěle. Bílá barva je zde prakticky kombinována s hnědou a béžovou, proto by veškeré doplňky a obuv měly být rovněž v těchto barvách. K parce si nezapomeňte obléknout také huňatou pletenou šálů a rukavice.

Sněhově bílá parka, autor: AmazonSněhově bílá parka, autor: Amazon

Khaki vede

Další velice populární barvou, která vede jak podzimu tak zimě je khaki. Tento odstín lichotí takřka každému, proto se ji nemusí bát obléknout zrzky, brunetky i něžné blondýnky. Co se tvaru parky týče, nenechte se zmást její univerzálností. Ba naopak její rovný střih ocení boubelky a také věčně ,,zmrzlé" slečny, které pod ni mohou obléknout tlustý svetr a rolák.

Parka v praktickém rovném střihu, autor: ZalandoParka v praktickém rovném střihu, autor: Zalando

S kapucí i bez

Jaký zvolíte materiál parky je rovněž zcela na vás, ale mohla by vás nadchnout kombinace šusťáku a pleteniny, která společně tvoří poměrně zajímavou dvojici. Výhodou této bundy je rovněž fakt, že má odjímatelnou kapuci. Nosit ji tedy můžete v mrazivých zimních dnech i začátkem jara, kdy již kapuce s kožichem není žádoucí.

Je libo kapuci?, autor: ZalandoJe libo kapuci?, autor: Zalando

S praktickým úpletem

Pokud nechcete, aby vám pod bundu nepříjemně foukal vítr, vsaďte na styl této parky, která vlastní praktický a stylový úplet, který vás zahřeje. V dostání je rovněž v barevném provedení černé, béžové a nebo červené.

Praktická parka s úpletem, autor: zalandoPraktická parka s úpletem, autor: zalando

Článek Módní hit – pohodlné parky byl publikován 17. října 2013 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...