Kvalitní pudry do 500 Kč - i luxusní kosmetika může být levná

Tagy:  kosmetika, líčení, make-up, cena, nakupování

Sponzorované odkazy:

Kvalitní pudry do 500 Kč - i luxusní kosmetika může být levná

Málo která žena se může pochlubit perfektní pletí, která nepotřebuje podkladový make-up ani další líčidla. Zkrátka a dobře, nikdo nejsme dokonalý a proto jsou na světě líčidla, která snadno pomohou zakrýt nedostatky, rozjasnit pleť, zvýraznit oči a výrazně přidat na kráse. Ovšem abyste vypadaly k světu, potřebujete vlastnit hned několik kousků kvalitnější kosmetiky, která dlouho vydrží a pleť nikterak nezatěžuje. Na trhu najdete nepřeberné množství líčidel, mezi kterými je těžké se orientovat, naštěstí existují kousky, které pořídíte za příjemné peníze a přesto se nemusíte bát o zdraví vaší pokožky. Podívejte se, které pudry lze označit za ty kvalitnější a přitom nestojí půl výplaty.

Velmi kvalitní kosmetikou se může pochlubit značka New CID, která se sice zaměřuje pouze na dekorativní kosmetiku, nicméně používá testované přípravky a precizní složky, které pleť vyživují a dodávají ji potřebné a chybějící minerály. Sypký pudr od New CID seženete v několika atraktivních odstínech, jež se hodí jak na léto tak na zimu a přitom stojí příjemných 430 korun.

Sypký pudr za 430 Kč, autor: thehutSypký pudr za 430 Kč, autor: thehut

Pokud nechcete chodit nikam daleko a objednávání produktů z internetu příliš nefandíte, vyberte si příjemný zmatňující pudr v sítích obchodů Top Shop, kde na vás čeká také podkladový make-up, řasenky, linky, lesky na rty a spoustu dalších, neméně zajímavých, produktů. Kompaktní pudr s labutěnkou a zrcátkem pořídíte za 455 korun.

Kompaktní pudr za 455 Kč, autor: topshopKompaktní pudr za 455 Kč, autor: topshop

Maďarská kosmetika není ve světě příliš známá a přesto ji můžeme považovat za velmi kvalitní a zákazníky osvědčenou. Kosmetikou, na kterou si rozhodně můžete vsadit je Erno Laszlo, která se specializuje na podkladové báze a pudry, které obsahují mikročástice pro dokonalý a hlavně přirozený vzhled. Nespočet odstínů sypkých i kompaktních pudrů pořídíte za 480 korun.

Sypký pudr za 480 Kč, autor: Erno LaszloSypký pudr za 480 Kč, autor: Erno Laszlo

Zanevřít byste určitě neměly ani na přípravky kosmetických sítí Sephora, které jsou na celé planetě neuvěřitelně populární. Výrobky této parfumerie jsou příjemné, lehce se nanášejí, dlouho vydrží, kryjí a navíc stojí podstatně méně, než jiný ,,značkový" sortiment. Například tento sypký pudr, jež je na prodejnách opět v několika barvách, pořídíte za skvělých 200 korun.

Sypký pudr za 200 Kč, autor: sephoraSypký pudr za 200 Kč, autor: sephora

Článek Kvalitní pudry do 500 Kč - i luxusní kosmetika může být levná byl publikován 2. ledna 2014 v 12.00 v rubrice Nákupy. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...