Jaké zvolit líčení do horkých letních dní?

Tagy:  letní líčení, léto, horko, make up, podklad, krém, pudr, tvářenka, bronzer, linky, rtěnka, lak na nehty

Sponzorované odkazy:

Jaké zvolit líčení do horkých letních dní?

Toť otázka, neboť nechcete působit zmalovaně, nýbrž přirozeně, ale vydat se do ulic města zcela ,,natural" nemusí být vždy nejlepší řešení. Obecně platí, že letní líčení by se od toho zimního mělo radikálně měnit a to počínaje základem, který je v mrazech hutnější a mastnější, kdežto ten letní musí hydratovat. Následuje pudr, jež se může s klidem trochu třpytit, stejně tak tvářenka a pro tentokrát zapomeňte ta těžké tmavé stíny a raději se zaměřte na světlejší odstíny a voděoodolné řasenky. a že nevíte, jaké kousky si pořídit? Tady jsou!

Pudr 2 v 1

Kompaktní pudr by měla rozhodně vlastnit každá žena, nicméně používat v létě ten samý, jako v zimě, není zrovna ideální. Vsaďte proto ta produkt značky Dolce a Gabbana, který obsahuje jak světlejší, tak tmavší variantu. Příjemné lehké složení nezatěžuje pokožku, proto se i v horku nemusíte obávat ucpaných pórů a případných nedokonalostí,

Autor: saksfithavenueAutor: saksfithavenue

Make up? NE!

Na trhu existuje spousta odlehčených variant, proč byste tedy v létě sahali po hutném make upu, který by vám vytvořil nepřirozenou masku. Vsaďte raději na příjemný bronzový BB krém od značky Chantecaille, který navíc minimalizuje vrásky a rozšířené póry. Naneste ho i na krk a dekolt a u vody budete za hvězdu.

Autor: neimanmarcusAutor: neimanmarcus

Multifunkční tvářenka

S tvářenkou musíte v létě pracovat velmi opatrně, neboť se spousta odstínů nemůže pyšnit přirozeným vzhledem. Nechcete-li vypadat jako ruská Marfuša, pořiďte si toto multifunkční líčidlo od značky Nyx, které vlastní hned šest odstínů, ze kterých si vybere světlejší blondýnka i opálená brunetka.

Autor: nastygalAutor: nastygal

Linky proti vodě

Když už budete volit linky, pak jedině voděodolné, a a to i v případě, že nehodláte trávit odpoledne u vody a koupáním se v bazénu. Horka make upu příliš nepřejí a proto se vám řasenka a veškeré oční líčení velmi snadno a rychle rozteče. Voděodolné linky v tom dokonale zabrání a nejlépe pak ty od značky Lancome.

Autor: neimanmarcusAutor: neimanmarcus

Přirozené rty

Veškeré přirozené líčení skvěle podtrhnou také přirozeně vypadající rty které budou s rtěnkou v odstínu bronze, naprosto dokonalé a k zulíbání. Na večerní líčení pak můžete sáhnout po odvážnější variantě a nebojte se ani extrémních oranžových, růžových a rudých odstínů.

Autor: selfridgeAutor: selfridge

Bronzová líčka

Bronzer je nezbytností, která dodá pleti opálený vzhled i v případě, že je doposud sluncem nepolíbena. Pozor ale na to, jaký výrobek si zvolíte, neboť existují velmi nekvalitní varianty, které vám vytvoří nevzhledné fleky. Vyzkoušejte například tuto smyslnou novinku od Lancome a tešte se z opálení již dnes.

Autor: johnlewisAutor: johnlewis

Nehty v hlavní roli

Zapomínat nesmíte ani na nehty, které jsou rovněž součástí každodenního líčení. Místo výrazných barev si ale tentokrát vyberte bronzovou či oranžovou variantu, která vám bude skvěle pasovat k pleti a celkovému letnímu líčení. Co říkáte například této novince od Toma Forda?

Autor: neimanmarcusAutor: neimanmarcus¨

Jedna paletka na vše

Chystáte se na dovolenou a nechcete si sebou balit veškeré líčení, které používáte doma? Pak si pořiďte praktickou multifunkční paletku, která obsahuje pudr, bronzer, tvářenku a nějaké ty příjemné stíny, které poslouží ve dne i v noci.

Autor: debenhamsAutor: debenhams

Článek Jaké zvolit líčení do horkých letních dní? byl publikován 3. července 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky a Značky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...