Clinique pro dokonalou pleť

Tagy:  pleť, clinique, výrobky, značka, dermatologie, kosmetika, čištění, akné

Sponzorované odkazy:

Clinique pro dokonalou pleť

Značka Clinique patří k nejoblíbenějším kosmetickým firmám na světě a rozhodně se není čemu divit. Veškeré výrobky jsou, jak název sám napovídá, klinicky testovány, neobsahují póry zanášející oleje a jsou stoprocentně antialergenní a antikomedonní, proto se skvěle hodí na mastnou i citlivou atopickou pleť. Pokud jste doposud nenašli tu vhodnou dermatologickou kosmetiku, která by vyhovovala i vaší komplikované pleti, zde máte několik výrobků, které dovedou zázraky.

Na problematickou pleť

Mastná a aknózní pleť trápí nejednu ženu na planetě zemi a nutno podotknout, že se s pupínky trápí každý druhý člověk, což rozhodně není málo. Pokožka je odrazem životního stylu i zdraví celkového, ovšem pokud máte v nerovnováze hormony, vedete s mastnotou běh na dlouho trať. Pro tyto obtíže je ideálním přípravkem toto revoluční tonikum, které pleť zbaví nečistot, bakterií a také přebytečného mazu, který vede k následnému ucpávání pórů a vzniku nevzhledných uhrů. Přípravek pořídíte od 465 korun.

Zbavte se mastnoty, autor: johnlewisZbavte se mastnoty, autor: johnlewis

Líčka jako jablíčka

Úchvatnou novinkou v oblasti dekorativní kosmetiky je nová kolekce pudrových tvářenek, které jsou na pleti dokonalé. Jejich lehké pudrové složení bez olejů nezatěžuje pokožku a díky dokonalé pigmentaci vydrží po celý den, aniž byste na tvář museli aplikovat větší vrstvu. Tvářenky jsou v dostání v několika zdravých barvách a to již za 545 korun.

Nová kolekce tvářenek, autor: debenhamsNová kolekce tvářenek, autor: debenhams

Pryč s pigmentem

Trápí vás nevzhledné pigmentové skvrny, díky kterým musíte denně před zrcadlem strávit desítky minut a které vám ubírají na sebevědomí? Pak vyzkoušejte revoluční novinku od Clinique na pigmentové skvrny, jež dovede zázraky během několik dní. Jedinečné složení výrazně stáhne tmavý pigment a pokožce navrátí přirozený, zdravý vzhled.

Pryč s pigmentem, autor: johnlewisPryč s pigmentem, autor: johnlewis

Čistí do hloubky

Pleť je třeba jednou týdně pořádně pročistit kvalitním peelingovým přípravkem, který zbavuje nečistot i odumřelých kožních buněk. Peelingové mýdlo od Clinique navíc do hloubky regeneruje a preventivně zabraňuje mastnotě a tím vzniku pupínků a komedonů. Díky abrazivním mikročásticím také pleti vrátí pružnost a svěží vzhled.

Čistěte do hloubky, autor: neimanmarcusČistěte do hloubky, autor: neimanmarcus

Článek Clinique pro dokonalou pleť byl publikován 7. dubna 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...