Satén a jeho velký comeback

Tagy:  nakupování, model, outfit, dámská móda, saténové oblečení, barvy, léto

Sponzorované odkazy:

Satén a jeho velký comeback

Satén je rozporuplný materiál, který rozhodně není oblíbencem všech a je třeba ho umět nosit. Některou sezónu je lepší se mu vyhýbat, letos však opět letí a na letní sezónu je ideální, neboť je vzdušný a příjemně chladí. Podívejte se , jaké kousky by ve vašem šatníku neměly chybět a ve kterých rozhodně zabodujete.

Satén jako detail

Nejste na saténovou róbu zcela připraveni? pak si pořiďte jednodušší a střídmější variantu, která vám jistě sedne. Skvěle padnoucí obyčejné sáčko skvěle ozvláštní saténový límec, který z poměrně nudného modelu rázem udělá něco výjimečného. Sako zakoupíte v prodejnách Zara či Mango.

Autor: mytheresaAutor: mytheresa

Satén na velkolepou akci

Sháníte ideální šaty na velkolepou večerní akci? pak rozhodně sáhněte po saténu, který je tou nejlepší volbou. Satén má úchvatnou vlastnost lesku, proto v něm budete zářit. Pozor však dejte na jeho údržbu, neboť má tendenci se nepříjemně mačkat a škrobit.

Autor: neimanmarcusAutor: neimanmarcus

Luxusní topík

I jednoduchý topík může dokonale pozvednout jeho materiál, který mu rázem dodá na exkluzivitě. Saténový top se skvěle hodí k úzkým slim džínům, leginám, ale také ke společenským kalhotám a saku. Záleží pouze na vás, zda jej obléknete do kanceláře nebo na procházku. Obdobné varianty zakoupíte v obchodech Mango, Zara nebo Bershka.

Autor: psycheAutor: psyche

Pohodlné nohavice

Kalhoty by v letních měsících měly být lehké, pohodlné a vzdušné. Vyvarujte se proto denimu, ve kterém se budete zbytečně potit. Volnější saténové kalhoty jsou ideální variantou nejenom do letních parných dní. Noste je k výrazným jehlám či sandálkům.

Autor: yesstyleAutor: yesstyle

Bělostně bílá

Bílá je barva léta, a to už především proto, že v ni dokonale vynikne opálená pokožka. Pořiďte si bílé saténové tílko na špagetová ramínka, které je příhodně doplněno a volánovou aplikaci. Model se hodí jak k jednoduchým džínům, tak k ,,sultánkám", které letos opět frčí.

Autor: barneysAutor: barneys

V hlavní roli barvy

Výrazných barev není v letních měsících nikdy dost a proto se jim určitě nevyhýbejte. Ba naopak je hojně začaďte do svého oblékání, protože v nich hezky vyniknou snědé nohy. Co takhle obstarat si proužkatou saténovou sukni kolového tvaru, který zaryje i nějaký ten nedostatek.

Autor: albertafedostiAutor: albertafedosti

Bundička do nepohody

Komfortních svršků, které zahřejí během chladnější letních večerů, není nikdy dost a obzvláště ne takových, které jsou na první pohled něčím unikátní. Tento druh sportovnější ho modelu lze díky použití saténu kombinovat i s elegantnějším stylem. Bundičku pořídíte u Revolve clothing za skvělých 899 korun.

Autor: revolveclothingAutor: revolveclothing

Satén versus krajka

Černý satén je velmi exkluzivní na pohled a dokonale si rozumí s krajkou, která model pozvedne na vyšší úroveň. Šaty ,,áčkového" střihu jsou navíc chytře řešeny i pro ženy s větším pozadím nebo objemnějšími stehny. Pokud v tomto outfitu vyrazíte na první rande nebo na koktejlovou party, budete za hvězdu večera.

Autor: neimanmarcusAutor: neimanmarcus

Článek Satén a jeho velký comeback byl publikován 20. června 2014 v 12.00 v rubrice Dámská móda a Nákupy. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...