Puntíkaté šaty na 7 způsobů

Tagy:  šaty, šaty s puntíky, oblečení, dámské oblečení, nakupování, móda, trendy, léto

Sponzorované odkazy:

Puntíkaté šaty na 7 způsobů

Puntíky se opět dostaly ke kormidlu a pakliže se ve vašem šatníku doposud neobjevovaly, anebo jen zřídka kdy, měli byste tento prohřešek okamžitě napravit. Letní horké dny svádějí k odhalování těla, především nohou, pořiďte si tedy puntikaté šaty na několik způsobů, které vás rozhodně jen tak neomrzí.

Jakmile se teploty vyšplhají k občas nesnesitelným ,,třicítkám", je dobré mít v záloze volnější a ležérnější variantu, ve které se budete cítit maximálně komfortně, ať už pojedete autobusem, budete sedět v kanceláři nebo třeba na přednášce ve škole. Tento pohodlný model v trendy modrém provedení koupíte v obchodech Only za super cenu 825 korun. A to se rozhodně vyplatí!

Autor: onlyAutor: only

Puntíky na všechny způsoby letos letí, ale stejně tak i krajka, která byla moderní již v několika předchozích sezónách. proč byste tedy tyto dva super styly nemohli zkombinovat? Obstarejte si formálnější šaty v šedém provedení, jež jsou zajímavě ozvláštněny o bílou krajku v oblasti pasu. Ta opticky zužuje a dodává na ženských křivkách, které některým ženám chybí. Model pořídíte v Modcloth za 1115 korun.

Autor: ModclothAutor: Modcloth

Dokonce i klasické puntíky mohou být nevšední a opravdu originální záležitostí. Místo látky, která je potištěná tímto motivem v celém svém objemu, raději investujte do neotřelého střihu, který je složen z několika vrstev a působí tak futuristickým dojmem. Model pořídíte u Matches fashion za 3499 korun.

Autor: matchesfashionAutor: matchesfashion

Naprosto senzačně bude vypadat i kombinace nenápadných puntíků a abstraktních květů, které jsou opět módní záležitostí, která by neměla zůstat opodál. Pakliže vám vyhovuje ,,áčkový" střih šatů a sedí vám pudrové odstíny, šaty od návrhářky Anny Nerg, jsou trefou do černého.

Autor: matchesfashionAutor: matchesfashion

Pokud vám výrazné vzory nejsou sympatické a raději si vybíráte jednodušší modely, které dokonale padnou, pak se pohlédněte po kolekcích Veromoda, které přinášejí nové šaty, které padnou jako ulité. Kolová sukně lichotí takřka každé postavě a jemné puntíky jsou příjemnou změnou. Model zakoupíte za super cenu 699 korun, a to hned v několika barevných provedení, která rozhodně stojí za to.

Autor: VEROMODAAutor: VEROMODA

Puntíky jsou vděčnou záležitostí, neboť se hodí prakticky na jakoukoliv událost. Nosit je můžete ležérně do města, na romantickou večeři, do kanceláře, ale také na společenskou událost v podobě luxusnějších šatů. Kombinace černé a bílé je nesmrtelná a pokud přidáte trendy puntíky, o žhavý model máte postaráno. Šaty seženete na Asos za 4115 korun.

Autor: asosAutor: asos

Retro oblečení je v kurzu již nějaký ten rok, a proto se rozhodně nebojte sáhnout i po kouskách, které by hravě obstály v 60. letech. Například tyto stylové šatičky vám budou nesmírně slušet, a to především v případě, že je doplníte o červené lodičky a rudé rty.

Autor: modclothAutor: modcloth

Článek Puntíkaté šaty na 7 způsobů byl publikován 24. června 2014 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...