Potisky, proužky, květiny a puntíky – to vše k jaru patří!

Sponzorované odkazy:

Potisky, proužky, květiny a puntíky – to vše k jaru patří!

Jaro je konečně tady v plném proudu! A s ním i čas na odvážnější a barevnější kousky. Rozlučte se zimní černou, hnědou a černou a oblečte se do potisků. Pojďme spolu rozzářit nudné ulice.

Pokud nevíte, jak a s čím jarní potisky kombinovat, nevadí, s tím vám pomůže náš článek. Navíc si v historii najdete snadno články věnované puntíčkům, proužkům a geometrickým tvarům. Pokud budete hledat inspiraci, na našem blogu je jí opravdu spoustu. Chcete-li spíše obrázky hotových outfitů – od toho je tu Pinterest, kde můžete surfovat celé večery a outfity, které vás zaujmou si můžete snadno připnout na nástěnku na později.

Květinové potisky jsou pro jaro jak stvořené

Na jaro se hodí málokterý potisk lépe, než právě květiny, kytičky a kvítka. Letos je to opravdu trendy, takže pokud nevlastníte jediný květinový top, nebo šaty, utíkejte pro ně do obchodu. Květiny nemusí být dokonalé, nebojte se pořídit i lehce abstraktní kousky. A klidně, ať jsou květiny opravdu obrovské, ne-li obří. Letos jsou květiny a tropické potisky povoleny, důležitý je také poutavé kontrastní barevné schéma.

Je jen na vás, zda zvolíte šaty s potiskem, anebo umírněnější verzi, kdy takový top doplníte jednobarevnými kalhotami, či sukní, anebo naopak. Květinové kalhoty oblečte s bílým tričkem, či klasickou bílou halenkou.

Pro letošní sezónu jsou oblíbené zavinovací šaty veškerých délek, a tak si směle pořiďte zavinovací květinové šaty. Až vás přestanou květiny bavit, zvolte proužkované – bílo černé, bílo červené, či bílo černé. Bílo modrá kombinace dodá větší eleganci do outfitu. Zavinovací šaty pomohou schovat kilogramy navíc. Nezapomeňte na to, že proužky nemusí být pouze vertikání. Diagonální – šikmé proužky vám kila navíc schovají nejlépe. A proužků není nikdy dost! Pro sluncem rozzářené dny volte šaty z lehkých vzdušných materiálů. Doplňky volte v barvě proužků, ať nepůsobíte, jako byste utekla z cirkusu, budete k nakousnutí!

Zase se nosí overaly a maxišaty, i ty mohou být se zajímavým potiskem, jen dejte pozor, aby lichotily vaší postavě. Máte-li trošku mohutnější postavu, raději zvolte proužky před květinami. Ty se hodí spíše pro drobnější ženy.

Foto: cz.pinterest.com/pin/913­034524454504639/,

cz.pinterest.com/pin/323­977766958561213/,

cz.pinterest.com/pin/928­8742973455570/,

cz.pinterest.com/pin/417­497827967051870/.

Článek Potisky, proužky, květiny a puntíky – to vše k jaru patří! byl publikován 22. května 2024 v 07.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...