Test: Které levnější kosmetické výrobky trumfnou značky?

Tagy:  líčení, rtěnka, lesk na rty, levný make up, nakupování, kosmetika, řasy, oční linky, řasenka, maskara

Sponzorované odkazy:

Test: Které levnější kosmetické výrobky trumfnou značky?

S kosmetickými produkty je to složitější. Na trhu již existuje takové množství, že má obyčejný člověk, často problém si vybrat. Pokud produktů příliš nerozumíte, pravděpodobně často naletíte reklamám nebo radám prodavaček. Ano, spousta dražších výrobků je opravdu kvalitních a levnější varianty na ně nemají, nicméně najdou se také kousky, které koupíte za pár korun a jež svou kvalitou převyšují všechny ostatní.

Spousta věhlasných řasenek slibuje zázraky za tisíc korun, ale výsledek? Katastrofa! Řasy slepené, nevýrazné a navíc rozmazané. Proč byste zbytečně utráceli, když si můžete pořídit opravdu kvalitní produkt a za příjemné ceny? Například tato maskara od značky Models own, která stojí pouhých 205 korun, řasy krásně rozčeše, nadzvedne a vykouzlí vám sexy pohled na celý den i noc.

Autor: asosAutor: asos

Drogistické značky jsou trochu sporné a většina zákaznic je k nim, právem, skeptická. Na lacinější make up nebo pudr raději hned zapomeňte, co si ale můžete pořídit, je tato tekutá rtěnka od Maybelline New York, která rty krásně zvláční, dodá jim potřebnou hydrataci a navíc vydrží i několik hodin. A cena? Skvělých 215 korun. V dostání je v několika atraktivních odstínech, ze kterých si vybere každá žena.

Autor: thehutAutor: thehut

Oční linky by vždy měly být velmi kvalitní, neboť nic není tak trapné, jako rozmazané oči. Pokud nevíte, do jakého produktu investovat, pak si pořiďte tyto linky ve fixe od značky Super dry, která je v tomto ohledu, naprostou jedničkou na trhu. Linky zvládne namalovat i začátečník, okamžitě zaschnou a navíc vydrží i nepřízně počasí jako je déšť nebo sníh. Cena je 312 korun a barev několik, takže nemusíte zůstat jen u černé klasiky.

Autor: superdryAutor: superdry

Letošním módním doplňkem se staly také výrazné rty, které mohou i jednoduchý outfit, pozvednout na zcela jinou úroveň. Některé ale nevydrží příliš dlouho, rozmazávají se a také špiní oděvy. Sázkou na jistotu je v tomto případě Top shop a kolekce rtěnek Lips, které mají příjemnou krémovou texturu, jež nezatěžuje rty, hydratuje a skvěle tónuje. Co říkáte na odstín korálové, meruňkové nebo nachové? Vše za 215 korun.

Autor: topshopAutor: topshop

Toužíte po řasách, jako mají hollywoodské herečky? Pak se vydejte do salonu, kde si je můžete, za několik tisíc korun, nechat profesionálně prodloužit a nebo zvolte jednodušší, praktičtější a o poznání levnější variantu v podobě řas nalepovacích. Vyzkoušejte například tyto od značky Miss Selfridge, které stojí 170 korun a vlastní navíc lepidlo, pro rychlou a bezstarostnou aplikaci. Řasy můžete použít i několikrát po sobě.

Autor: missselfridgeAutor: missselfridge

Léto je plné barev a to rozhodně platí i u make upu. Nechcete v horkých dnech zůstávat jen u běžné klasiky? Pak vyzkoušejte barevné oční linky, které rozzáří pohled a dodají na výraznosti. Co takhle tekutá varianta od značky Nyx, která rychle zasychá a navíc stojí pouhých 91 korun.

Autor: nastygalAutor: nastygal

Článek Test: Které levnější kosmetické výrobky trumfnou značky? byl publikován 11. července 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...