Harémové kalhoty v roce 2014

Tagy:  harémky, aladinky, kalhoty, Orient, turecké kalhoty, volné kalhoty

Sponzorované odkazy:

Harémové kalhoty v roce 2014

Harémové kalhoty patří k trendům poslední doby. Vidět je můžeme nejen v chladném období, ale také ve stylu krátkých šortek. Bohužel ne každá žena je natolik odvážná, aby si je mohla obléknout a zejména dovolit ke své postavě. Jak jste na tom vy? Máte harémové kalhoty ve vašem šatníku? Líbí se vám?

Turecké kalhoty

Tento styl kalhot, jak už sám název napovídá, se nosí v Turecku a obecně v arabských státech. Nemusíte se obávat, že když si je oblečete i vy, budete automaticky zařazeni do muslimské víry. Jedná se zejména o módní záležitost. Na českém trhu se nejčastěji setkáváme s volnými kalhotami s nízkým rozkrokem, většinou ke kolenům nebo do půli stehen a širokými nohavicemi, které bývají zpravidla zakončeny gumičkou. Také je můžete vyhledat pod názvem harémky, aladinky, „nasrávačky“, orientky a nebo turecké kalhoty.
Tyto trendy kalhoty se hodí nejen na běžné nošení, do práce, ale také se výborně hodí k tanci a to nejen k orientálnímu.

Stylové kalhoty

Ženy, které milují módu a rádi podléhají trendům zajisté vlastní nejeden kousek. Tyto trendy kalhoty je nutné umět nosit. Naprosto dokonale budou vypadat s vysokými boty na podpatkách nebo k žabkám. Tenisky se k nim zas tak moc nehodí a celkový outfit by byl spíše k smíchu než k obdivu.
Loňskou sezónu býval tento typ kalhot většinou jednobarevný. Letošní rok 2014 nabízí úchvatné modely kalhot s pestrobarevnými vzory či leopardím a jinými zvířecími motivy. Dámy, které milují volnost, extravaganci a pohodlí si je určitě zamilují.

autor: glamcheckautor: glamcheck

Komu sednou?

Výhodou těchto kalhot je, že si je může obléknout opravdu každá žena – hubená i boubelka. Postarají se o to, že zakryjí silnější nohy i zadeček a mnohdy nevadí ani větší bříško. Důležité je umět vybrat materiál a vzor.
Před tím než se vydáte do obchodu pro turecké kalhoty, rozmyslete si, kam je budete nosit a co si k nim obujete a obléknete. K tanci se bude hodit tílko či jiný upnutý top – kalhoty tak celkově dokonale vyniknou.
Obecně platí, že se k nim hodí spíše upnutější topy a jednoduchý styl, neboť kalhoty jsou už tak dost výrazné. Snažte se najít zajímavou barvu a střih. Doporučuji vám k harémkám zvolit odlišnou barvu než jsou ony, jen tak dokážou zcela vyniknout a nebudete splývat jako „pytel“. Nezapomínejte také na vhodné boty a šperky s kabelkou.

Moderní a stylové kalhoty

Uvidíte, že tento typ kalhot není nudný, naopak i obyčejné turecké tepláky vypadají luxusně a in. Na českém trhu jsou k dostání i riflové harémky, které oceníte v chladnějším počasí, nebo aladinky pro těhotné, které jsou natolik příjemné, že vás nikde netlačí a bříško krásně drží.

Článek Harémové kalhoty v roce 2014 byl publikován 28. srpna 2014 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...