10 luxusních kabelek pro barevný podzim

Tagy:  luxusní kabelky, nakupování, doplňky, exkluzivní kabelky, značkové kabelky, značky

Sponzorované odkazy:

10 luxusních kabelek pro barevný podzim

Luxusní oblečení něco stojí a mnohdy platíte pouze za značku, nikoli za kvalitu. Na co je ale dobré zaměřit svou pozornost, jsou prvotřídní kabelky od světových návrhářů a populárních značek. Jeden jediný model dokáže outfitu dodat na exkluzivitě a vašemu šatníku určit zcela jiný směr. Našetřit si na luxusní kabelku není až tak složité a investice se opravdu vyplatí. Abyste si nepořídili takzvaně zajíce v pytli, podívejte se, jaké kousky jsou nyní aktuální.

Burberry

Burberry je značkou, jež proslula svým typickým béžovým vzhledem s potisky pruhů. Ovšem ne všechny varianty jsou v tomto duchu. Nové kabelky od této značky si zakládají na použití kvalitní pravé kůže, která je prakticky nezničitelná. Taková kabelka vám proto vydrží roky a stále bude vypadat naprosto skvěle. Pořídit si můžete jednu v neutrální barvě anebo zariskovat a vsadit například na modrou. Ať už bude vaše volba jakákoliv, u Burberry vedle nikdy nešlápnete.

Autor: farfetchAutor: farfetchAutor: stylebopAutor: stylebop

Chlóe

Další známou a neméně oblíbenou módní značkou je Chlóe, proslavená především díky svým parfémům. Stejně tak omamné jsou ale také kabelky od společnosti, které se pyšní prvotřídními materiály a velmi kvalitním způsobem šití, jež je pro Francouze pověstný. Zvolit můžete exkluzivní psaníčko s monogramem, které vás bude skvěle reprezentovat na každém večírku anebo se zaměřte na jednoduchost a eleganci, která je například v kanceláři nepostradatelná.

Autor: monnerfreserAutor: monnerfreserAutor: netaporterAutor: netaporter

DKNY

Donna Karan je new yorskou návrhářkou, jejíž jméno je zvučné a skloňované po celé planetě. Chybu nemají její dokonalé zlaté šperky, hodinky a samozřejmě také parfémy známé jako symbolická jablka. Nyní se ale zaměříme na kabelky, které mají také co říct. Kousky od DKNY rozumí mladým ženám a stejně tak zralým dámám ve středním věku. U této značky si na své přijde opravdu každý a jistě vás potěší, že je cenově daleko přijatelnější, než například zmiňovaný Burberry.

Autor: johnlewisAutor: johnlewisAutor: forzieriAutor: forzieri

Fendi

Exkluzivita sama. Tak asi tímto výrazem lze definovat značku Fendi a její dech beroucí kolekce, které jsou rok od roku nápaditější. Když zavítáte do butiku Fendi, například v Praze v pařížské ulici, nebudete vědět, jaký kousek si chcete domů odnést dříve. Dokonale střižené kabáty, překrásné šperky, příjemné šály a ještě preciznější kabelky a peněženky. Fendi se svými myšlenkami a nápady jednoduše umí pracovat a výsledkem jsou luxusní kousky, které rozhodně stojí za investici.

Autor: farfetchAutor: farfetchAutor: nordstromAutor: nordstrom

Michael Kors

Kabelky od tohoto návrháře v posledních letech zaplavily doslova celý svět. Jednoduchý tvar, hladké provedení, temné barvy a obyčejný monogram. Tak přesně těmito kombinacemi si získaly slávu a jasně potvrdily, že v jednoduchosti je krása, která se cení. Nové kolekce jsou exkluzivní a obohacené o výrazné barvy, které krásně rozzáří každá šedivý podzimní den.

Autor: monnerfreserAutor: monnerfreserAutor: shopbopAutor: shopbop

Článek 10 luxusních kabelek pro barevný podzim byl publikován 14. září 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky a Nákupy. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...