Pozor na fake kabelky

Pozor na fake kabelky

Louis Vuitton, Gucci, Prada a spousty dalších. Jména návrhářů a světově proslulých značek, které se do světa módy zapsaly svými jedinečnými doplňky, oděvy a celkově svým nezaměnitelným stylem. Jejich zboží je nejenom identické na první pohled, a to většinou díky známým monogramům, ale rovněž se vyznačuje kvalitou použitých materiálů a šitím. Taková kabelka, šála nebo boty vám tak vydrží několik let a stále budou vypadat jako nové.

Pozor na fake zboží!

Jak to tak v dnešním světě bývá, co je dobré, bývá často napodobováno. Byla tedy otázka času, kdy se na trhu objeví padělky, známé především pod výrazem fake, které lze koupit doslova za pár korun. Bohužel existují lidé, kteří nedovedou jakost luxusního zboží ocenit, a proto raději sáhnou po laciné náhražce, která se chlubí cizím peřím. Pak se ale najdou tací, co by si kvalitní kousek rádi obstarali, ale místo toho narazí na podvodníky a za nemalé peníze si koupí padělek, co se tváří jako originál. Je třeba si dát pozor na falešné kabelky, v poslední době se totiž v médiích objevují zprávy o obrovských množstvích padělků, viz např. nedávný zátah v pražské tržnici Sapa. Zde se ovšem jednalo o snadno rozpoznatelné kopie, které by většina lidí na originál nemohla považovat.

Jak poznat fake kabelku?

Bojíte se, abyste se i vy nestali obětí plagiátorů? Pak si přečtěte pár užitečných rad, díky kterým kopii snadno rozeznáte.

1. Nakupujte přímo v butiku

Pravděpodobně největší jistotou, jak si nepořídit do své kabelkové sbírky fake, je nakupovat přímo u oficiálního prodejce. Například v Praze v Pařížské ulici najdete většinu luxusních značek, které prodávají aktuální, ale i několik let staré kolekce. V tomto případě jdete tedy vždy pro originál.

2. Nákup z internetu ověřte

Samozřejmě, že na internetu seženete každé zboží levněji, o tom není pochyb, nicméně právě e-shopy jsou tou největší hrozbou a semeništěm podvodníků. Pokud si budete kupovat model některé ze známých značek, zkuste si ho nejprve zkontrolovat na oficiální stránce nebo v databázi kabelek na Kabelkárium.cz.

Pravé italské kabelky zakoupíte zde. Budete tak mít stoprocentní jistotu, že se nejedná o laciný fake.

Článek Pozor na fake kabelky byl publikován 11. listopadu 2014 v 21.30 v rubrice Nákupy. Autorem článku je redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...