Jaká tvářenka se hodí přesně pro vás?

Tagy:  tvářenka, make up, podklad, móda, kosmetika, nakupování, e-shop

Sponzorované odkazy:

Jaká tvářenka se hodí přesně pro vás?

Líčení by mělo být nedílnou součástí každého outfitu, neboť právě vhodně zvolený make up vám dodá šmrnc, krásu a celkovému vzhledu tu pomyslnou třešničku na dortu. Podkladový make up a pudr vlastní většina žen, o tom není pochyb. Na co však spousta z nich pravidelně zapomíná nebo neumí používat, jsou tvářenky. Ty by ale v kosmetické výbavě rovněž neměly chybět, neboť dovedou s obličejem a jeho konturami naprosté zázraky. Nevíte, jaká tvářenka by se hodila zrovna pro váš typ? pak se podívejte na výrobky, se kterými si jistě padnete do noty.

Pro světlé blondýnky

Každého člověka lze rozdělit na roční období, do kterého vizuálně zapadá to ovšem nemusí být vždy zcela jednoduché, proto se orientujte dle základních rysů. Jste-li světlejší platinová blondýnka s modrými či, světlým obočím a téměř alabastrovou pletí, následující tvářenky vám budou vyhovovat.

Pakliže nechcete vypadat přemakeupovaně a uměle, vsaďte na světlejší odstíny s nádechem do růžova, meruňkova nebo broskvova. Takové produkty vám dodají svěžest a potřebnou barvu, která vám možná chybí. V létě pak můžete sáhnout po bronzeru, který by však neměl být příliš hnědý, ale spíše do žluta nebo opět do růžova. Skvělými produkty jsou například tato minerální tvářenka od značky Nars, kterou koupíte na e-shopu NEIMANMARCUS za 730 korun nebo tato jemná od MAC, která vás na e-shopu JOHNLEWIS vyjde na 650 korun.

Autor: NEIMANMARCUSAutor: NEIMANMARCUSAutor: JOHNLEWISAutor: JOHNLEWIS

Pro plavovlásky

Jste-li spíše blondýnky ,,teplejšího" odstínu nebo plavovláska, pak by vám extrémně světlé nebo růžové odstíny asi příliš nevyhovovaly. K modrým očím se skvěle hodí meruňková, zelené oči zase snesou lososovou nebo dokonce s nádechem do okrova. Pořiďte si například tento produkt od značky RMS, který vás na e-shopu NEEDSUPPLY bude stát příjemných 480 korun.

Autor: NEEDSUPPLYAutor: NEEDSUPPLY

Pro světlejší brunetky

I brunetky je třeba rozlišit na světlejší a tmavší tóny, kterým rozhodně nesluší to samé. Jste-li spíše se světlou, špatně se opalující pletí, která nevlastní pihy a je doplněná o tmavé vlasy a světlejší oči, pak se zaměřte na pudrové odstíny, na perleťové tvářenky v tubě a odvážnější dámy mohou vyzkoušet krémovou texturu ve vínové barvě, která se na pleti dokonale rozetře a působí tak poměrně nenápadným, ale svěžím dojmem. Bronzový pudr koupíte na ASOS za 280 korun, tvářenku v tubě pak na e-shopu SUPERDRY za 400 korun. Vínová varianta na vás čeká v prodejnách TOPSHOP za 260 korun.

Autor: ASOSAutor: ASOSAutor: SUPERDRYAutor: SUPERDRYAutor: TOPSHOPAutor: TOPSHOP

Pro tmavší brunetky

Brunetky s tmavými nebo zelenými oči, které se snadno a rychle opálí pak mohou samozřejmě investovat do hnědých nebo okrových tvářenek, které podtrhnou jejich snědou pleť a olivový nádech celé kůže. Pořiďte si například tento produkt od značky Stila za 680 korun, který se skvěle hodí pro letní i zimní dny. Další trefou do černého je opět značka Nars, od které nejlevněji nakoupíte na e-shopu JOHNLEWIS, a to již za 999 korun.

Autor: ASOSAutor: ASOSAutor: JOHNLEWISAutor: JOHNLEWIS

Článek Jaká tvářenka se hodí přesně pro vás? byl publikován 26. února 2015 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...