Líčení, které zaboduje na každé party!

Tagy:  make up, party líčení, večírek, společnost, kosmetika, nakupování, rty, řasy, podklad, báze

Sponzorované odkazy:

Líčení, které zaboduje na každé party!

Každá žena, která žije alespoň částečně společenským životem a obklopuje se lidmi, se čas od času objeví na nějaké party či menší sešlosti. Ať už se jedná o firemní večírek nebo o luxusní party se šampaňským a kaviárem, rozhodně musíte na první pohled zaujmout a neexistuje, abyste na ,,mejdan" vyrazily v každodenním outfitu a líčení, které běžně nosíte do zaměstnání. Pokud nevíte, jak se udělat sexy a čím okouzlit, nechte se inspirovat jednoduchými tipy a triky a buďte jednoduše neodolatelné.

Zařte, a to doslova

Mezi denním a večerním líčením je mnoho rozdílů, které netřeba ignorovat, ale naopak je zahrnout do svého plánování. Samozřejmě na večírek zvolíte jiné oční stíny a rtěnku, než do kanceláře nebo na schůzku, nicméně i podklad se bude trochu odlišovat. Pokud chcete na party opravdu zazářit, pak nesmíte zapomenout na rozjasňovací bázi, která vám dodá svěžest a vy budete vypadat naprosto exkluzivně a plni energie ještě ve 3 hodiny ráno. Pozor však na množství rozjasňovače, abyste se naopak neleskly a nepůsobily mastným a nezdravým dojmem.

Autor: NEIMANMARCUSAutor: NEIMANMARCUS

Pryč s pupínky a kruhy pod očima

Jakmile budete mít na obličeji nanesený podkladový make up a rozjasňovací bázi pod pudr, nesmíte zapomenout ještě na jednoho velmi důležitého pomocníka, kterým je korektor. Ať už zvolíte tekutý nebo tuhý či s aplikátorem, zamaskujte s ním veškeré nedokonalosti jako jsou pupínky, červené žilky, pigmentové skvrny a v neposlední řadě samozřejmě kruhy pod očima, které nemají na party co dělat. Korektor si přibalte také s sebou do kabelky, jako rychlou pomoc. Kvalitní korektor pořídíte například v prodejnách SEPHORA, a to již od 300 korun.

Autor: SEPHORAAutor: SEPHORA

Pokud řasy nestačí

Ne každá žena se může pyšnit přepychově dlouhými řasami, které by tvořily sexy pohled. Pakliže vám v tomto ohledu příroda příliš nenadělila, nemusíte zoufat, neboť existuje řada rychlých a jednoduchých variant, jak si dlouhé a podmanivé brvy rázem vytvořit. Pořiďte si umělé řasy, které během jediné minuty přilepíte na oční víčko a po zbytek večera se tak můžete pyšnit svými překrásnými vějíři. Řasy po party určitě nevyhazujte, neboť je budete moci opětovně využít. Kvalitní umělé řasy pořídíte například na e-shopu HARRODS, a to za 299 korun. Levnější varianty pak hledejte v drogeriích.

Autor: HARRODSAutor: HARRODS

Rty k zulíbání

Nahé líčení je rozhodně v kurzu a na běžný den, kdy chodíte do zaměstnání, je ideální. Večer však na nude odstíny zapomeňte a sáhněte po stálicích, které by ve vaší kosmetické výbavě neměly chybět. Řeč je o výrazných rtěnkách a lescích na rty, které ústům propůjčí krásnou zářivou barvu, ale také objem a tvar. Pokud nemáte plné rty, použijte také konturovací tužku, díky které si vykreslíte dokonalá ústa. Záleží na vás, zda vsadíte na trendy vínovou barvu nebo zůstanete věrné červené, nicméně pořiďte si vždy kvalitní produkt, který vydrží opravdu celý večer. Skvěle novinky najdete na ASOS nebo v prodejnách SEPHORA, a to již od skvělých 299 korun.

Autor: ASOSAutor: ASOS

Článek Líčení, které zaboduje na každé party! byl publikován 3. března 2015 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...