Vyměňte džíny za ležérní kalhoty

Tagy:  oblečení, nakupování, dámské oblečení, móda, jaro léto

Sponzorované odkazy:

Vyměňte džíny za ležérní kalhoty

Ženy by v každém případě měly působit ženským dojmem a být upravené, obzvláště pak v případě, jsou-li na veřejnosti, kde by měly reprezentovat nejenom sebe, ale celé něžné pokolení. V dobách minulých byla móda mezi ženami a muži celkem striktně rozdělena a naprosto nepřipadalo v úvahu, aby na sebe krásné dámy oblékli kalhoty nebo něco, co by je snad vzdáleně mohlo připomínat. Dnes je vše ale jinak a společnost moc dobře ví, že dobře padnoucí kalhoty vytvarují postavu, vyzdvihnou ženské přednosti a dáma v nich může být neuvěřitelně sexy, a to dokonce více, než-li v sukni nebo v šatech. Máte také rády kalhoty, ale už vás omrzely klasické džíny? Pak si pořiďte zajímavější variantu, která bude vhodnou volbou nejenom na léto.

Pohodlí nade vše

Kalhoty bývají obvykle pohodlnější než sukně a šaty, a to už jenom proto, že v nich můžete sedět jakkoliv jen budete chtít, aniž byste se musely obávat, že okolí ukážete více, než bylo původně v plánu. Extrémně úzké džíny však mohou působit přesně naopak, což by v horkých letních dnech mohlo být velmi nepříjemné. Vyměňte pro džínovinu raději za komfortní bavlnu, která dýchá a dobře může vypadat i na běžné denní nošení. Inspirujte se například značkou Morchino, která na trh přichází s kolekcí námořnických kalhot s volnějším sedem, které padnou jak štíhlým dámám, tak boubelkám. Koupit je můžete na e-ehopu STYLEBOP.COM.

Autor: STYLEBOP.COMAutor: STYLEBOP.COM

Volně ve vojenském

Volnější kalhoty již dávno nepatří pouze na domácí půdu nebo jen tak na nákupy, kde chcete být volní a v ,,pohodě". Po jistém komfortu pravděpodobně toužíte po celý den a obzvláště pak v případě, kdy se blíží horké léto. Tohoto druhu kalhot můžete mít v šatní skříni neuvěřitelné množství, neboť jednak nehrozí, že byste je neunosili a navíc je můžete obléknout i v případě, kdy přiberete nebo naopak zhubnete nějaké to kilo. Chcete-li si pořídit variantu v praktickém provedení, která bude aktuální letošní jaro, léto, ale také na podzim, vyzkoušejte opět velmi populární army styl, ke kterému se hodí výrazné pastelové barvy, ale i jednoduché zemité tóny. Tyto kalhoty můžete koupit na e-shopu NORDSTROM.COM za 1 322 korun.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

Zvony opět v módě

Vzpomínáte si na doby, kdy jste bez zvonových kalhot nemohli existovat? Pak jste buď sami zažili jejich zrod, čili dobu hippies anebo roky nedávné, kdy se zvonové kalhoty, neboli ,,zvonáče" opět vrátily slavnostně do módy. Pakliže je ve své skříni doposud nemáte, pak nastal ten správný okamžik pro jejich pořízení, neboť zvonové kalhoty jsou jednak neuvěřitelně pohodlné, ale také příjemné a dělají slušivou figuru, což o některých modelech rozhodně tvrdit nelze. tyto kalhoty můžete koupit na e-shopu THEOUTNET.COM za 1 566 korun.

Autor: THEOUTNET.COMAutor: THEOUTNET.COM

Článek Vyměňte džíny za ležérní kalhoty byl publikován 26. května 2015 v 17.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...